Begudes saludables per refrescar l’estiu

7 begudes saludables per refrescar l’estiu

 

Aigua amb menta i llima 

Donar-li un toc de sabor a l’aigua pot ser una molt bona opció. Per a preparar aquesta beguda només has d’esprémer en una gerra d’aigua ben freda el suc d’una llima i, a continuació, afegir 4 fulles de menta i uns quants glaçons de gel. Quan ja ho tinguis, deixa la gerra a la nevera durant uns 15 minuts. Passat aquest temps, pots servir-la en un got juntament amb una rodanxa de llima, d’aquesta manera li donaràs un toc extra de color i de sabor! Pots acompanyar aquesta refrescant beguda amb un deliciós mini cake de pera i coco Turris, veuràs com aquesta combinació no et deixa indiferent!

 

Suc de síndria amb granissat de meló 

Si el que busques és una beguda refrescant i original, sens dubte aquesta és la teva! Talla un parell de rodanxes de meló a trossets i congela’ls en una bossa de plàstic. Tot seguit, prepara un suc de síndria triturant, amb l’ajuda d’una batedora, 4 trossos de síndria i, quan ho tinguis, guarda-ho a la nevera per tal que estigui ben fred. A continuació, amb l’ajuda d’una picadora, tritura el meló congelat fins que quedi una textura densa, similar a la d’un granissat. Serveix en una copa una base de suc de síndria i a sobre una mica de granissat de meló.

 

Aigua amb glaçons de fruita

Alguna vegada has tastat els glaçons de fruita? A què estàs esperant? Per preparar els glaçons de fruita, en primer lloc has d’introduir aigua al teu motlle habitual, però sense arribar a cobrir del tot l’espai. A continuació, i amb cura, col·loca petits trossos de fruita al centre. Pots provar amb cirera, meló o gerds, per exemple. Congela-ho fins que es formi el glaçó i, quan ja ho tinguis, omple una gerra amb una bona quantitat d’aigua freda i introdueix-hi els glaçons a dins. Si aquest estiu tens convidats, aquesta beguda plena de color de ben segur que deixarà a tots bocabadats! Pots acompanyar-la amb uns mini croissants dolços o salats Turris, els que més t’agradin!

 

Liquat de pastanaga, api, poma i gingebre

Una opció més vegetal per a refrescar l’estiu és un bon liquat de fruites i verdures. Per a preparar aquest necessitaràs 3 pastanagues, 1 branca d’api, 2 pomes i un trosset de gingebre. Neteja bé la pastanaga i la poma i pela-les, retira la part més verda de l’api i, juntament amb el gingebre introdueix-ho tot a la liquadora fins a obtenir una textura líquida. Perquè estigui ben fresquet, pots guardar la fruita i la verdura a la nevera i treure-la directament.

 

Batut de beguda d’arròs i pera

T’agraden les begudes vegetals? També les pots utilitzar per a preparar batuts! En primer lloc, neteja i pela 3 peres. Seguidament, tritura-les a la batedora juntament amb 1 litre de beguda d’arròs i 1 cullerada de postres de canyella. Quan obtinguis una textura líquida, guarda-ho a la nevera i deixa-ho refredar. Pots acompanyar aquesta beguda amb un tall de cake d’espelta integral mel i llimona; ideal per a una tarda d’estiu.

 

Batut de cacau casolà 

Tritura 1 litre de llet amb 1 cullerada sopera de cacau, 20 g d’avellanes i una mica de sucre al gust. Deixa-ho a la nevera perquè es refredi i serveix-lo ben fresquet. Així de fàcil! Atreveix-te a preparar un batut de cacau a casa.

 

Batut de nespres i préssec

Pela i talla a trossets 2 préssecs i 4 nespres i introdueix-los, juntament amb 500 ml de iogurt líquid, en una batedora. Tritura-ho tot bé, fins a obtenir un líquid homogeni, sense cap trosset i serveix-ho ben fresquet amb uns glaçons. Si t’agraden les nespres, pren nota perquè t’apassionarà aquesta fantàstica combinació!

Assaboreix els mesos d’estiu amb aquestes espectaculars receptes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Envia un comentari