XAVIER BARRIGALLIBRES


PAN

Pa tendre, bo i fet a la teva cuina. Amb aquest original llibre la teva cuina es convertirà en un autèntic obrador, seguint els passos que ens proposa Xavier Barriga. Al llibre trobareu els secrets de la farina i ens permetrà fer pans de tots els tipus, des de els més clàssics als més cruixents, passant també per pans dolços o aromàtics.


Comprar

BRIOIXERIA

Qui es pot resistir a l’aroma inconfusible d’un croissant tot just fornejat? A aquest llibre, el mestre forner Xavier Barriga ens proposa més de 50 receptes de brioixeria, tradicionals i innovadores, explicades i il·lustrades pas a pas fàcils per tothom. Des de napolitanes, palmeres, berlines farcides o les peces típiques de la nostre brioixeria tradicional.


Comprar

LA CAJA DE LAS GALLETAS

Aprèn a realitzar delicioses galetes a casa amb aquesta caixa que inclou el llibre de receptes i sis talladors de pasta per donar forma a les teves creacions. Receptes, explicades pas a pas, que ens permetran donar forma a les nostres galetes. Gràcies als consells de l’autor, aconseguirem que el nostre forn produeixi galetes ben bones que faran les delícies dels nostres familiars i amics.


Comprar

LA CAJA DE MAGDALENES

Magdalenes dolces, tipus muffin, salades, sense gluten…sigui quin sigui el teu gust, hi ha una magdalena per a tu. En aquesta atractiva caixa, amb 9 motlles de silicona trobaràs tot el material necessari per a convertir-te en un mestre pastisser gràcies a les receptes d’en Xavier Barriga.


Comprar

COCAS Y TORTAS

Després de les magdalenes, les galetes i la brioixeria, per fi li toca el torn a les coques. La coca és poder el dinar català més universal, a més de ser habitual a totes les llars i pastisseries de Catalunya. Una forma de preparar plats amb molta tradició al mediterrani.


Comprar

RECETAS Y CONSEJOS PARA APROVECHAR EL PAN QUE NOS SOBRA

Amb el pa del dia anterior o amb el que va quedant durant tota la setmana podem preparar un gran número d’elaboracions amb moltes combinacions. Aquest llibre ens donarà propostes tant per l’esmorzar i el berenar o per acompanyar dinars o sopars.


Comprar

PANADERIA ARTESANA

Tecnología y producciòn


Comprar

RECEPTES D'AVUI

Sabor de sempre


Comprar