10 activitats per passar-ho bé aquesta primavera en família

 

Gaudir d’un pícnic

Un pícnic al parc, a la platja o al camp amb la família sempre és una bona opció. Només necessites una gran esplanada on poder jugar, córrer i saltar, unes estovalles, un bon aperitiu i uns deliciosos entrepans per carregar les piles. Aquests mesos a Turris trobaràs una acurada varietat de pans, brioixeria i pastissos perquè el teu pícnic sigui d’allò més deliciós, com el nou entrepà complet elaborat amb barra de pa Turris arrebossada amb cereals i llavors, gall d’indi, parmesà i ruca. És perfecte per emportar!

 

Fer senderisme per la muntanya

Durant la primavera la natura enamora amb els seus colors i els seus espectaculars paisatges. Fer senderisme per la muntanya és una idea genial per conèixer la flora i la fauna del nostre territori. Dóna una ullada a les rutes més properes i tria la que millor s’adapti a la teva família, escull roba còmoda i un calçat adequat per l’ocasió i carrega la motxilla amb aigua, menjar, crema solar i alguna peça de recanvi. Calceu-vos les botes!

 

Passejar en bicicleta

Us agrada sortir en bicicleta? És una forma ideal de fer exercici alhora que passeu una bona estona tots junts. Pel passeig marítim, pels carrers de la ciutat o, fins i tot, per camins de muntanya… sigui on sigui, no us descuideu el casc!

 

Practicar esport a l’aire lliure

Sabies que l’activitat física és beneficiosa a totes les edats? Fomentar el joc a l’aire lliure a més a més de sumar minuts d’exercici físic, pot ajudar a la canalla a augmentar la seva confiança en ells mateixos, a millorar les seves habilitats físiques i socials, a estimular la seva creativitat i a potenciar el treball en equip. Tria la seva activitat preferida: jugar a futbol, basquetbol, patinar, fer ioga… i activeu-vos plegats!

 

Descobreix l’essència de Catalunya

Aprofita el cap de setmana per fer una escapada amb la canalla i descobriu els racons més emblemàtics de Catalunya. És una forma genial per conèixer de primera mà la història, la cultura, la gastronomia i la tradició de la nostra terra. Turisme i família: una barreja única!

 

Gaudir d’una aventura a la natura

Has anat alguna vegada a un parc d’aventures? Si us agrada l’aventura, no podeu deixar escapar l’ocasió: aventures als arbres, circuits d’orientació, tirolines, escalada, tir amb arc, i moltes més activitats per a descarregar adrenalina i entrar en contacte amb la natura. Diversió per a totes les edats!

 

Visitar algun museu

Un museu és una alternativa extraordinària per aprendre i deixar volar la imaginació. Trobaràs museus de totes les mides i colors, per a tots els gustos i edats: el museu de la cera, el marítim, el de la xocolata, el de la Ciència de Barcelona, l’olímpic i de l’esport, l’egipci, el teatre-museu Dalí… Amb quin et quedes?

 

Jugar a jocs de taula

Les tardes de pluja també tenen el seu encant, no creus? Són un bon moment per a poder jugar amb els infants als jocs de taula de tota la vida: cartes, l’oca, el parxís, els escacs… No val fer trampes!

 

Preparar receptes ben dolces

Els petits s’ho passen pipa a la cuina amb els pares. Els agrada simular que són grans xefs i embrutar-se les mans amb la massa. Els encanta participar però, sobretot, assaborir el resultat. Aprofiteu una tarda de primavera per a preparar magdalenes, pastissos, cake pops… Passar-ho bé a casa també és possible!

 

Anar al cinema

Superherois, princeses, dibuixos animats… Dóna un cop d’ull a les novetats de la cartellera i tria la seva pel·lícula preferida, però recorda que abans d’escollir és important fixar-se bé en les recomanacions d’edat per assegurar-te que es tracta d’una opció apta per a la seva edat.  No t’oblidis de les crispetes!

Què et semblen aquestes activitats? Escull la que més s’adapti a la teva família i aprofita al màxim la primavera!