Avui dia, són moltes les oportunitats que tenim a l’abast, quant a l’àmbit de l’alimentació. Podem escollir entre una gran varietat d’aliments i productes alimentaris.

Productes de temporada, aliments de procedència ecològica, sense lactosa, integrals, sense sucre, sense gluten, productes de proximitat, amb calci afegit, d’alt contingut proteic...

I això és una sort, perquè tots no tenim els mateixos gustos, ni tenim les mateixes necessitats a l’hora de menjar.

És per aquest motiu, que a Turris hem deixat anar la nostra creativitat i experiència per oferir-vos productes plens de sabor, textura i aroma, però que són alternatius.

A la gamma alternativa hi trobaràs pa, galetes i pastissos, però cadascun compte amb alguna de les següents característiques, tots són fets amb farines integrals i alguns sense sucre afegit o refinat, o sense lactosa, però amb tota la intensitat i el gust que puguis imaginar.

Cal tenir en compte però, que aquests productes no són indicats per a persones amb al·lèrgies o intoleràncies alimentàries, ja que per un risc de contaminació creuada amb altres aliments, no podem assegurar-ne la absència absoluta.

A continuació pots descobrir quins són aquests petits grans plaers.

Pa d’arròs

Està elaborat 100% amb farina d'arròs integral. És sense gluten i presenta un alt contingut en midó i el fa més fàcil de digerir.

És idoni per preparar delicioses torrades. Prova’l sucat amb tomàquet, alvocat, gall d’indi, formatge fresc i alfàbrega! Si el torres abans una mica... el gaudiràs de valent.

Els dolços alternatius

Cake d'espelta, xocolata, nabius i festucs

Un pastís fet amb farina d’espelta integral ecològica i sense sucres refinats, i iogurt grec. Porta festucs i nabius com a toppings i cobertura de xocolata negra 70%.

Sentiràs el toc àcid dels nabius, la dolçor del sucre de coco, el cruixent del festuc i la intensitat de la xocolata!

A més, els nabius i els festucs son font de vitamines i minerals, el sucre de coco porta els nutrients fruit de l’extracció de la sàvia de la flor de coco, i conté oli d’oliva, que és ric en vitamina E i àcid oleic.

Són les postres perfectes per a qualsevol esdeveniment, perquè segur que tothom en podrà menjar.


Galeta de civada, fajol i espelta

Unes galetes elaborades amb els cereals més selectes com l’espelta integral, els flocs de civada i el fajol, que és un pseudocereal amb un elevat contingut proteic. Tots ells aporten un complex equilibri nutritiu. Si en voleu saber més, podeu consultar l’article Tipus de farina i les seves propietats.

Es preparen amb mantega i oli per emulsionar la barreja. El sucre de coco li aporta un toc dolç i torrat.

Són ideals per acompanyar una infusió alhora de berenar o per complementar el café de després de dinar.

 Cake Préssec i ametlla

Imagina’t un pastís sense lactosa, ni proteïna de la llet, sense gluten i sense sucre afegit! Pot ser? Doncs resulta que sí, es pot fer amb farina d’ametlla i flocs de civada torrats, que són font de fibra, calci, vitamines E i B9 i greixos càrdio-saludables. I el punt dolç? La melmelada de préssec, els dàtils i el préssec en almívar que el fan afruitat per llepar-se els dits.

Un plaer que conquistarà molts paladars!

Si el que vols és gaudir d’un dolç o assaborir un bon pa d’arròs sense “res afegit”, aquesta gamma alternativa t’ho posa fàcil.

Recorda que pots trobar tots els productes de l’alternativa a la botiga online de Turris:. T’animes a provar-los?