‘Molt més que secalls’, amb la Fundació Pere Tarrés

Els secalls de Turris: un projecte sostenible

Des de Turris sentim un fort compromís amb les persones i amb la comunitat, i per això ens agrada implicar-nos en causes solidàries com la campanya d’aquest estiu ‘Cap infant sense colònies’ de la Fundació Pere Tarrés. 

Com ho fem? Sumant aquesta acció solidària amb el nostre compromís per disminuir el malbaratament alimentari i fomentar el seu reaprofitament. Per això donem una segona vida als nostres productes, elaborant artesanalment els secalls responsables i solidaris. A més, donem part dels beneficis de la seva venda per als infants que es troben en una situació vulnerable, d’aquesta manera aconseguim dur a terme una doble acció. I és que els nostres secalls són molt més que un producte! 

El dolç dels nostres avis i àvies

Si busquem l’origen dels secalls, trobem que és un dolç que els nostres avis i àvies ja tenien costum de menjar-ne. Trossegem i enfornen els nostres productes per obtenir la textura cruixent que tant els caracteritza. I és que, aquest dolç resulta l’aliat perfecte per fomentar el reaprofitament alimentari. A més, és un producte versàtil i deliciós, que el pots consumir on i quan vulguis. Gràcies al seu format embossat, es poden portar a la bossa o la motxilla i gaudir-los en qualsevol moment. Et donem una combinació perfecta per aquest estiu: els nostres secalls amb un batut de cacau. Una barreja exquisida per a satisfer qualsevol capritx! 

A Turris ens movem per millorar la societat i el medi ambient. Tenim un compromís amb la infància i amb l’ús responsable dels recursos del nostre planeta. A vegades un petit canvi es converteix en un gran canvi, i amb els secalls volem que nosaltres i els nostres clients siguem partícips amb la causa: contribuir amb el reaprofitament alimentari i lluitar per a una infància digna. 

La missió de la Fundació Pere Tarrés 

Avui en dia molts nens i adolescents viuen en risc d’exclusió social, i és en aquest context on és necessari dur a terme una educació en valors com a font de creixement personal. L’educació en el lleure pot ser una bona opció per cobrir les necessitats d’aquests infants.   

La Fundació Pere Tarrés és una organització no lucrativa que va néixer fa més de 60 anys. Des de l’inici la seva missió fou la promoció o el desenvolupament d’infants i joves dins del lleure. Mantenen un compromís amb les persones i amb la comunitat en les seves diferents dimensions (social, política i econòmica). Un fet que comporta una implicació activa, com a agent social, en la millora de la societat. 

Pioners en l’organització d’activitats educatives i socials en el marc del lleure dels infants i adolescents. Unes activitats que venen agafades de la mà del suport econòmic de projectes com ‘Ajuda’ls a créixer’ on tothom pot realitzar aportacions durant tot l’any. Gràcies als donatius, els nens que ho necessitin, poden participar en totes les seves activitats anuals de diferents centres socioeducatius, casals d’estiu i colònies. Pots veure quines activitats fan entrant a la seva pàgina web.  

I és en aquesta realitat on la Fundació Pere Tarrés llança aquest estiu la campanya ‘Cap infant sense colònies’. Un projecte solidari per becar o ajudar, als infants en situacions vulnerables. Perquè és molt necessari, que després d’aquesta llarga pandèmia, els nens i nenes gaudeixin d’un entorn segur per a recuperar-se emocionalment. Volem que els infants tinguin uns casals o unes colònies d’estiu on puguin tenir coberts els àpats del dia i gaudir d’activitats reparadores i educatives. I això és possible gràcies a les donacions d’usuaris particulars i al suport de diverses empreses i entitats com Turris, que intentem aportar el nostre granet de sorra amb els secalls.   

Suma’t a la causa, fes un donatiu a la Fundació Pere Tarrés i menja secalls!