Núvol de Nata
Aquest pastís deliciós té un ingredient màgic: l'aire. Elaborat amb pa de pessic genovès i nata, tots dos s'obtenen batent-los sense pressa i deixant que la massa i la crema s'omplin d'aire i en resulti aquesta peça de rebosteria, increïblement esponjosa, lleugera i suau.
Un buf d'aire dolç per al cap de setmana!
Disponible només
divendres i dissabte
Recollida només a l'obrador
Hi ha millor combinació de sabors i textures? Et convidem a gaudir d'aquest dolç Núvol de Nata a poc a poc, sense pressa. Respirant!
Aquest delicat pastís està disponible els divendres i els dissabtes a tots els nostres obradors de barri i aquí, a l'obrador online, però només en l'opció de recollida. Així, podem garantir-te que arribarà a les teves mans com cal. Amb tota la frescor i en perfecte estat dins la capseta.
El pa de pessic genovès, aquest clàssic de la rebosteria francesa i italiana, té la característica de no portar cap mena de llevat. La seva increïble esponjositat i volum s'obtenen de l'aire suspès a la massa quan es bat. Passa el mateix amb la nata, que obté la textura quan es bai es bat la crema omplint-la d'aire. Sense pressa i amb cura. El resultat és una peça de rebosteria dolça i delicada que convida a la suavitat i al gaudi.
Un dels ingredients principals d'aquest pa de pessic és la farina de blat neta, sense additius i molta, el que fa que es conservi la part més nutritiva i sana del gra, donant com a resultat un pa de pessic riquíssim i que senti bé.
- Gluten
- Si
- Sèsam
- No
- Fruits amb closca
- No
- Llet i Lactosa
- Si
- Soja
- No
- Mostassa
- No
- Ou i derivats
- Si
- Peix i derivats
- No