Estem d’aniversari!

Els valors que ens han portat on som

  • Passió: A Turris ens apassiona el nostre ofici, la nostra feina. Sentim passió pel producte ben fet, per la innovació i la creativitat, per donar a conèixer el nostre món i, sobretot, per les persones que ens envolten. Per a aconseguir un pa amb tot el sabor i textura de sempre cal posar-hi un extra de passió. I és que, quan creus realment en el que fas, quan fas realment el que t’agrada, el resultat sempre és positiu.
  • Creativitat: Ens agrada viure el món del pa i donar-li vida. Per això, des del primer moment, treballem per buscar nous formats i receptes, noves combinacions i sabors.
  • Paciència: A Turris no tenim pressa. Sabem que per elaborar el millor pa és clau donar a cada procés d’elaboració el seu temps. I és que amb el pa passa que, com més lent sigui el procés de fermentació, millor serà el resultat. La diferència entre un pa de sempre ple de sabor, cruixent per fora però tendre per dins i el pa que podem trobar a diferents establiments o supermercats és, precisament, la paciència.
  • Salut: Tots nosaltres ens comprometem amb la salut i en la promoció dels estils de vida saludables, per això busquem contínuament nous productes que aportin els millors nutrients per a tu i per als que t’envolten i t’apropem cada dia una mica més amb els nostres articles als beneficis de l’alimentació saludable i equilibrada i al món de la nutrició.

 

El pa del 10è aniversari

Per celebrar-ho, Turris ha preparat el millor regal, un espectacular pa de llavors que trobaràs a les nostres botigues durant tot l’any sota el nom de pa del 10è aniversari! Però, què el fa tan especial? El pa del 10è aniversari, està elaborat seguint la nostra filosofia, el nostre esperit i la nostra línia d’equilibri entre sabor, salut, plaer i qualitat. Preparat amb massa mare natural i una lenta fermentació, el nou pa és la combinació d’una farina ecològica semiintegral molta en molí de pedra que, a diferència de les farines blanques aporta part dels nutrients presents en la clofolla del cereal. A més a més, hem incorporat llavors torrades i escaldades de lli marró, sèsam, mill, rosella i pipes de gira-sol i de carbassa que aporten un extra de sabor i diferents vitamines, minerals i àcids grassos molt importants en el nostre organisme.  Si vols saber més sobre els beneficis de les pipes i les llavors, et recomanem la lectura de l’article: Descobreix el món de les pipes i les llavors!, de ben segur que t’agradarà!

Esperem seguir fent anys i compartint la nostra forma d’entendre el pa amb tots vosaltres. Gràcies per formar part d’aquest camí i per ajudar-nos a recuperar el pa de veritat, el de tota la vida. Felicitats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Envia un comentari