De la mà d’en Xavier Barriga us proposem una sèrie d’activitats i tallers relacionats amb el món del pa.

Aquest any hem convidat també a artesans que, com nosaltres, tenen una gran passió per la seva feina i la volen compartir amb nosaltres.

Els beneficis de cada taller aniran destinats integrament i sense ànim de lucre a diverses organitzacions: Amics de la gent gran i Nexe Fundació.

 • Taller de Croissant

  19:00 - 20:00 1h Localització: Turris Sagrada Familia Instructor: Xavier Barriga Donatiu: 10€

  Si t’apassionen els croissants, aquest és el teu taller. Descobrirem els ingredients, la tècnica i tots els secrets de l’elaboració d’un bon croissant, de la mà de Xavier Barriga.

 • Taller Pa Fet a Casa

  19:00 - 20:00 1h Localització: Turris Sant Cugat CC Instructor: Arturo Jacas Donatiu: 10€

  Passió, farina, aigua i temps: els ingredients per un bon pa són senzills. Si a més hi afegeixes els consells dels forners experts de Turris, segur que t’animes a fer el teu propi pa fet a casa!

 • Taller d'Ensaïmada

  19:00 - 20:00 1h Localització: Turris Borrell Instructor: Xavier Barriga Donatiu: 10€

  Dolces, esponjoses i amb un toc de sucre glacé, així ens agraden les ensaïmades a Turris! Saps tot el que cal saber sobre aquest dolç típic de les Illes Balears? Vine a descobrir-ne tots els secrets al taller d’ensaïmades!

 • Taller de Coca de Brioix

  19:00 - 20:00 1h Localització: Turris Calàbria Instructor: Xavier Barriga Donatiu: 10€

  El dolç més tradicional que inaugura l'estiu. Esponjosa y lleugera, de textura suau i aroma inconfusible. Si t'agrada la coca de Sant Joan, no et pots perdre aquest taller.