De la mà d’en Xavier Barriga us proposem una sèrie d’activitats i tallers relacionats amb el món del pa.

Aquest any hem convidat també a artesans que, com nosaltres, tenen una gran passió per la seva feina i la volen compartir amb nosaltres.

Els beneficis de cada taller aniran destinats integrament i sense ànim de lucre a diverses organitzacions: Amics de la gent gran i Nexe Fundació.

 

En breus podreu veure tota la informació dels nostres propers tallers solidaris!

 • Taller d'Ensaïmades

  19:00 - 20:00 1h Localització: Turris Sagrada Familia Instructor: Arturo Jacas Donatiu: 10€

  Dolces, esponjoses i amb un toc de sucre glacé, així ens agraden les ensaïmades a Turris! Saps tot el que cal saber sobre aquest dolç típic de Mallorca? Vine a descobrir-ne tots els secrets al Taller d’Ensaïmades!

 • Taller de brioix

  19:00 - 20:00 1h Localització: Turris Calabria Instructor: Xavier Barriga Donatiu: 10€

  És un dolç francès, lleuger, esponjós i que agrada a tothom. Saps de què parlem? Del brioix, és clar! No et perdis tots els secrets sobre aquest producte al Taller Solidari de Brioix.

 • Pa fet a casa

  19:00 - 20:00 1h Localització: Turris Pi i Margall Instructor: Arturo Jacas Donatiu: 10€

  Passió, farina, aigua i temps: els ingredients per un bon pa són senzills. Si a més hi afegeixes els consells experts dels forners de Turris, segur que t’animes a fer el teu propi pa fet a casa!

 • És Nadal...i a taula hi ha una cadira buida

  18:30 - 20:00 2h Localització: Turris Borrell Instructor: Inma Ferrer i Carolina Oliva Donatiu: 10€

  Consells per a les famílies en dol durant el Nadal. Enmig de tots els preparatius nadalencs, Turris, de la mà de la Inma Ferrer i de la Carolina Oliva, ambdues especialistes en dol, ofereix un espai d’atenció i ajuda adreçat a aquelles famílies que arriben al Nadal després de la pèrdua d’un ésser estimat, fent que les festes es presentin difícils. El taller ofereix consells, eines i recursos per poder preparar- les de la millor manera possible.