La tornada a  l’escola 2023 és sinònim de rutines, aprenentatge i també, el retorn dels deliciosos esmorzars i berenars de Turris. Amb la nostra inigualable selecció de pa i dolços artesanals, donem la benvinguda a l'any escolar.

 

Per a l'inici del curs 2023, tenim preparades sorpreses que captivaran als més petits amb els nostres berenars clàssics i una novetat per aquest curs que encantarà als més llaminers. Els nostres obradors Turris es convertiran en una parada obligatòria per a les famílies i un aliat perfecta per a començar la tornada a l’escola amb energia.

 

Volem que els berenars siguin una experiència diferent. Prepara't, el sabor i la qualitat estan assegurats a les vostres tardes!

 

“Turriscao”, el berenar més original per als petits

 

La xocolata és el dolç favorit per a molts, sobretot, per als petits de casa. I què podria ser millor que combinar la nostra especialitat, la fleca, amb el sabor únic de la nostra xocolata?

 

El nostre Turriscao, un exquisit brioix de suau textura, generosament farcit de cremosa i dolça crema de cacau i avellana, està expressament pensat per ser el berenar perfecte per als nens, per a fer que la tornada a l’escola sigui una experiència molt més dolça i entretinguda. I aquest, s'uneix als nostres clàssics berenars. Saps ja quins són? T'ho expliquem.

 

Quins són els berenars de Turris?

 

Amb els nostres berenars, volem recordar que el retorn a les aules porta a unes tardes dolces i en família. Quins són els nostres berenars més destacables?

 

Cargolet

Coneix l'encantador Cargolet elaborat amb el nostre tendre i melós pa de Viena que conquistarà a qualsevol a la primera mossegada. Aquest simpàtic pa en forma de cargol, molt estimat pels nens i no tan nens, és l'aliat perfecte per fer del berenar una aventura divertida, deliciosa i nutritiva.

 

Panet de mantega i xocolata

Aquest panet individual, tendre i ple de saboroses xips de xocolata, només està disponible durant el període escolar per a alegrar les tardes i els berenars dels més petits.

 

Mini magdalenes

Un altre dels nostres imprescindibles són les mini magdalenes, clàssiques o amb xips de xocolata. Sempre esponjoses, tendres i que recordarà als més grans, els seus dolços berenars de la infància.

 

Mini croissants

Els mini croissants no poden faltar en la nostra llista perfecta de berenars per a la tornada al col·legi 2023. Elaborats pels nostres experts forners cada dia, tenen un sabor clàssic inconfusible. La seva capa exterior cruixent dona pas a un interior suau i esponjós o farcit de xocolata. Amb quin et quedes?

 

Xocolatines

L'última de les nostres propostes, i no menys irresistible, són les xocolatines. Les pots trobar de xocolata negra, de xocolata amb llet o xocolata blanca. Són ideals per a acompanyar qualsevol dels nostres berenars.