TALLERS SOLIDARIS DE PA, PASTISSERIA I REBOSTERIA ARTESANAL

Aprèn amb en Xavier Barriga, diverteix-te i ajuda a algú que ho necessita

T'agradaria poder dir als teus convidats que has fet el pa de sègol del sopar, les delicioses ensaïmades del berenar o les esponjoses magdalenes de l'esmorzar? Doncs, ha arribat el moment d'aconseguir-ho, de divertir-te molt i, alhora, d'ajudar algú que ho necessita. Perquè tots els nostres tallers de pa, pastisseria i rebosteria artesanals estan pensats per això.

Apunta-t'hi ràpid o regala-li a algú. Les places volen!

1

Els teus 10 € (sí, només costen 10 euros!), són un donatiu que anirà destinat íntegrament, i sense ànim de lucre, a diverses organitzacions: l'Ajuntament del Paso, l'Ajuntament de Los Llanos de Aridane i el Cabildo Insular de La Palma, i així ajudar els veïns afectats per l'explosió del volcà a l'illa de La Palma.

2

Aprendràs amb el mateix Xavier Barriga, el nostre mestre flequer.

3

De vegades, també comptem amb classes magistrals d'altres mestres forners a qui admirem. Grans apassionats de la fleca artesanal, com nosaltres.

4

Els tallers solidaris tornen a ser presencials tal com fèiem abans de la pandèmia. Tot i això, continuaran sent per a grups reduïts i en un dels nostres obradors de barri (obradors). Una veritable experiència fornera!

binari-events-mail-title-info

Vols que t'avisem de nous tallers solidaris de Turris?

Estem segurs que t'interessarà allò que t'anirem explicant. Però si no fos així, recorda que podràs cancel·lar aquest servei en qualsevol moment.