EL TEU SERVEI DE SERVEI DE CATERING DE PA I PASTISSERIA A BARCELONA, SANT CUGAT, SABADELL, GRANOLLERS I BADALONA.

Els nostres productes artesanals en safates

Una celebració familiar? Un coffe break? Un esmorzar o un berenar deliciós amb algú especial?

El nostre catering

Triar un servei de catering és qüestió de confiança i que te'l posin fàcil, no creus?

Sabem l'important que és per a tu cuidar als teus convidats, atendre bé als teus familiars, amics, clients, col·laboradors, companys… Per això t'oferim el nostre servei de catering de pa i pastisseria artesanal a Barcelona, Sant Cugat, Sabadell, Granollers i Badalona.

T'ho posem fàcil!
Sigui el que sigui, t'ajudem perquè surti perfecte.

1
Escull el millor

Tria els productes per a les teves safates de catering de pa, brioixeria, rebosteria salada i pastisseria artesanal a la carta o si ho prefereixes, digues-nos el nombre de convidats, el sabor de les teves safates i el tipus d'esdeveniment, i et fem una proposta.

2
48h abans

Prepararem tot en l'obrador de barri més pròxim. Recorda que hauràs de fer-ho, com a mínim, amb 48 h d'antelació a l'esdeveniment. Així ens assegurem de donar-te el millor producte i servei.

3

Deixa'ns sorprendre't

T'ho enviem a domicili o, si vols, pots recollir-ho en l'obrador de barri que millor et vingui.

Fes la teva comanda o consulta deixant aquí les teves dades perquè et truquem

D'acord amb la normativa aplicable en matèria de protecció de dades personals, us informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per la companyia TURRIS PANEM, SL, com a responsable del tractament amb la finalitat de gestionar qualsevol incidència o petició d'informació en relació amb els nostres productes i serveis oferts. Tens dret a retirar el teu consentiment en qualsevol moment, així com pots oposar-te al tractament, limitar-lo, accedir, rectificar, suprimir les dades i exercir el teu dret a portabilitat. Pots consultar com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional relativa al tractament de les teves dades aquí.