Tota la qualitat de turris en safates de càtering per particulars i empreses

Gaudeix dels nostres productes artesans i de qualitat en safates de càtering. Podeu gaudir del nostre càtering de proximitat a través dels nostres obradors situats a Barcelona, Sant Cugat del Vallès, Sabadell i Granollers. Oferim l’opció d’entrega a domicili o recollida als nostres obradors.

Celebra-ho amb Turris!

Si tens un aniversari, una celebració, un esdeveniment, convidats a casa… a Turris us preparem safates dolces i salades per gaudir del moment amb els nostres productes. Gaudeix dels nostres mini croissants dolços o salats, mini ensaïmades, pasta seca, pa de péssic… i molt més!

Ets una empresa?

Tens una reunió, una sessió de treball interna o vols celebrar algun esdeveniment? Ara ja pots gaudir dels nostres productes acabats de fer en còmodes safates. Oferim l’opció d’entrega a domicili o recollida als nostres obradors.

Vols que et fem un pressupost?
Si estàs interessat en les nostres safates de càtering posa’t en contacte amb nosaltres omplint el següent formulari o truca’ns al 93 368 29 70 de dilluns a dijous de 9:00 a 18:30 i divendres de 9:00 a 15:00 i t’atendrem personalment.

T’agraïm que en la sol·licitud ens detallis el moment de consum, els sabors i el número de comensals, per gestionar el teu pressupost el més àgilment possible. L’encàrrec ha de fer-se amb 48h d’antelació.