Panadons

Portats de la Catalunya Central, els panadons s'han convertit en un dels nostres productes estrella. Fets amb una massa de pa fina i cruixent, els omplim d'ingredients saborosos que canvien segons la temporada.

Panadons

Filtres actius

Cresta de Tonyina
Disponible
Crestes

Cresta de Tonyina

2,95 €
Aquesta clàssica cresta de tonyina, individual però generosa, està elaborada amb la nostra massa amb tomàquet, cosa que fa que tingui un color vermellós i un gust especial.Una cresta amb una textura suau i un sucós farcit a base de tonyina, ceba, tomàquet i olives verdes i negres.
Panadó de Pollastre
Disponible
Panadons

Panadó de Pollastre

3,95 €
El panadó de pollastre, originari de Lleida, és una empanada individual però generosa, amb una massa molt fina i un sucós farcit a base de pit de pollastre, ceba, carbassó i curri.Amb una intensa aroma i gust, et portarà a llocs exòtics de la nostra història.
Panadó d'Espinacs i Pinyons
Disponible
Panadons

Panadó d'Espinacs i Pinyons

3,95 €
El panadó d'espinacs i pinyons és semblant a una empanada individual, però generosa, elaborada amb una massa molt fina i un gustós farcit a base d'espinacs a la catalana amb panses i pinyons.Una combinació molt bona i típica de les nostres terres.
Panadó de Botifarra i...
No disponible
Panadons

Panadó de Botifarra i Xampinyons

3,95 €
El panadó de botifarra i xampinyons és una empanada individual però generosa, amb una massa molt fina i un sucós farcit a base de butifarra, xampinyons, ceba y pebrot.Disponible a partir del setembre.