Pa de Viena

Tou, blanc i sense crosta gràcies a alguns dels seus components: mantega, llet en pols i sucre.

Pa de Viena

Filtres actius

Panet Viena Llis
Disponible
Pa de Viena

Panet Viena Llis

0,90 €
El panet de Viena llis és un pa blanc individual, tou i amb una crosta molt lleugera i llisa. La mantega i el toc de sucre li aporten un gust dolç deliciós.Elaborats sense pressa, amb cura i amb ofici. Com tota la vida.
Barreta Viena
Disponible
Pa de Viena

Barreta Viena

0,90 €
La barreta de Viena és un pa tou individual, amb la forma típica del pa per a salsitxes, una crosta molt lleugera i una molla molt esponjosa. Està feta amb mantega i un toc de sucre, que li aporten un gust dolç.
Panet Viena Marcat
Disponible
Pa de Viena

Panet Viena Marcat

0,95 €
El panet de Viena marcat és un pa blanc individual, tou i amb una crosta molt lleugera. La mantega i el toc de sucre li aporten un gust dolç deliciós.Aquest pa de Viena s'empolvora amb farina i és marcat a mà pels nostres forners cada dia.
Cargolet
Disponible
Pa de Viena

Cargolet

1,30 €
El més estimat pels petits de la casa!Disponible a partir del 2 de setembre.
Barra Viena
Disponible
Pa de Viena

Barra Viena

1,65 €
La barra Viena és un pa blanc, tou, amb una crosta molt lleugera i una textura esponjosa. La mantega i el toc de sucre li aporten un gust dolç.Preparem la seva massa i elaborem els pans diàriament sense pressa, amb cura i amb ofici. Com tota la vida.
Tostons
Disponible
Pans

Tostons

2,40 €
Aquests petits i cruixents tostons artesanals s'elaboren com tota la vida, amb el deliciós pa Turris sobrant del dia, tallat en diminuts daus i fornejats. Aquesta és una de les nostres maneres de crear un producte deliciós basat en l'aprofitament alimentari.T'encantaran a les teves cremes, gaspatxos i amanides!
Xusco Viena
Disponible
Pans

Xusco Viena

3,15 €
El Xusco de Viena és un pa tou, amb una crosta molt lleugera i una molla molt esponjosa. Està fet amb mantega i un toc de sucre, que li aporten un gust dolç.Preparem la seva massa i elaborem els pans diàriament sense pressa, amb cura i amb ofici. Com tota la vida. Per a les comandes online entregades entre les 9:00 i les 10:00, no podrem garantir el tall...
Motlle Viena
Disponible
Pa de Viena

Motlle Viena

3,50 €
El pa de motlle Viena és un pa blanc, tou i sense crosta, amb un gust dolç, a causa de la mantega i el toc de sucre que conté.La seva forma de bloc rectangular, la textura i el sabor, el converteixen en un pa versàtil i divertit. Per a les comandes online entregades entre les 9:00 i les 10:00, no podrem garantir el tall del pa a causa de la seva recent...