Pa de Viena

Tou, blanc i sense crosta gràcies a alguns dels seus components: mantega, llet en pols i sucre.

Pa de Viena

Filtres actius

Motlle Viena

El pa de motlle Viena és un pa blanc, tou i sense crosta, amb un gust dolç, a causa de la mantega i el toc de sucre que conté. La seva forma de bloc rectangular, la textura i el sabor, el converteixen en un pa versàtil i divertit.
Disponible

Xusco viena

El Xusco de Viena és un pa tou, amb una crosta molt lleugera i una molla molt esponjosa. Està fet amb mantega i un toc de sucre, que li aporten un gust dolç. Preparem la seva massa i elaborem els pans diàriament sense pressa, amb cura i amb ofici. Com tota la vida.
Disponible

Tostons

L'acompanyant perfecte per les cremes
Disponible
2,35 €

Barra Viena

La barra Viena és un pa blanc, tou, amb una crosta molt lleugera i una textura esponjosa. La mantega i el toc de sucre li aporten un gust dolç. Preparem la seva massa i elaborem els pans diàriament sense pressa, amb cura i amb ofici. Com tota la vida.
Disponible
1,60 €

Cargolet

El més estimat pels petits de la casa!
Disponible
1,25 €

Panet Viena Marcat

El panet de Viena marcat és un pa blanc individual, tou i amb una crosta molt lleugera. La mantega i el toc de sucre li aporten un gust dolç deliciós. Aquest pa de Viena s'empolvora amb farina i és marcat a mà pels nostres forners cada dia.
Disponible
0,90 €

Barreta Viena

La barreta de Viena és un pa tou individual, amb la forma típica del pa per a salsitxes, una crosta molt lleugera i una molla molt esponjosa. Està feta amb mantega i un toc de sucre, que li aporten un gust dolç.
Disponible
0,90 €

Panet Viena Llis

El panet de Viena llis és un pa blanc individual, tou i amb una crosta molt lleugera i llisa. La mantega i el toc de sucre li aporten un gust dolç deliciós. Elaborats sense pressa, amb cura i amb ofici. Com tota la vida.
Disponible
0,85 €