Pans

Compra online el teu pa artesanal de Turris

Et fem arribar el pa a casa teva a Barcelona, ​​Sant Cugat, Sabadell, Granollers i Badalona, ​​sense perdre ni una mica de la nostra essència i qualitat. O, si ho prefereixes, pots recollir-lo sense fer cues a l'obrador de barri que tinguis més a la vora.

Cada dia, els forners de Turris elaborem més de 70 tipus de pans artesanals als nostres obradors de barri, perquè puguis triar el que prefereixes a cada moment.

Pans elaborats amb massa mare i llargues fermentacions. Amb ingredients de primera qualitat, seleccionats per en Xavier Barriga. Sense pressa, amb cura, i amb molt de respecte cap a l'ofici. Com tota la vida.

Gaudeix de tots aquests pans, amb el seu gust, olor i textura particulars: pa de motlle per a les torrades, pa de coca, Micuit, pa d'olives i nous, pa de Viena, pa de sègol i espelta… Encara millor si entres i tries els teus preferits!

Filtres actius

Motlle de Fajol

El favorit de vegans i vegetarians! Tots els dijous i dissabtes elaborem aquest pa de motlle artesanal, l'ingredient principal del qual és el fajol ecològic.Fosc, tou i més saludable, és un pa alternatiu molt digestiu i amb un alt contingut en proteïnes biodisponibles.
Disponible

Motlle de Nous

Tendre, esponjós i amb una crosta molt fina, el pa de motlle de nous és un pa blanc, encara que tingui un característic color fosc. Està elaborat a partir de massa mare i llargues fermentacions, amb farina de blat i nous senceres.Sense pressa, amb cura i amb ofici. Com tota la vida.
Disponible

Rodó Gran

El rodó gran és un pa de crosta dura i cruixent i molla blanca, alveolada i esponjosa. És l'anomenat pa de pagès que fa referència al pa rústic amb tota la seva aroma, que conserva el gust més pur i intens gràcies a la malta que conté.Està elaborat amb massa mare i llargues fermentacions.
Sense estoc

Motlle d'Espelta i Sègol

D'aspecte rústic, una molla densa i una crosta fina i tendra, t'agradarà molt si busques un pa negre i amb gust.Està elaborat amb farines 100% integrals d'espelta i de sègol, dos cereals amb molts beneficis nutricionals que el converteixen en un pa saludable i molt bo.
Disponible

Motlle de Blat de Moro

El pa de motlle de blat de moro és un pa molt tendre amb una tonalitat groga i una suau i lleugera crosta.Aromàtic i amb un sabor molt especial per les pipes i el toc de curri que conté, està elaborat amb massa mare i llargues fermentacions.
Disponible

Motlle d'Espelta

Elaborat artesanalment amb un dels blats més antics existent, massa mare i llargues fermentacions, és el nostre pa de motlle més saludable.La farina d'espelta 100% integral i ecològica fa que tingui poc gluten, una menor aportació calòrica i més propietats nutricionals.
Disponible

Motlle de Cereals

El pa de motlle de cereals es un pa fosc, tendre, amb una suau i lleugera crosta de cereals. La massa està elaborada amb farines integrals i és un pa molt aromàtic i gustós perquè conté moltes llavors.La seva crosta està formada per un arrebossat de llavors de sèsam torrat, lli daurat, mill, carbassa, gira-sol i rosella. Això fa que sigui un pa un 80%...
Disponible

Rodó d'Espelta i Sègol

El rodó d'espelta i sègol s'elabora amb farines 100% integrals i ecològiques. Té un gust intens, una crosta fina i alhora cruixent, i una molla espessa, aromàtica i densa.És el pa preferit dels amants del pa integral. El fem amb massa mare i llargues fermentacions.
Disponible

Pa d’Espelta, Civada i Lli

El pa d'espelta, civada i lli és un dels nostres pans més saludables, elaborat amb farina ecològica d´espelta 100% integral i amb un dels blats més antics que existeixen. Això fa que tingui poc gluten, una menor aportació calòrica i més propietats nutricionals.La seva crosta cruixent està formada per un arrebossat de llavors de civada i lli que li aporten...
Disponible

Pa d'Hamburguesa (4u)

Aquest pa d'hamburguesa és una de les novetats d'aquesta temporada. Un pa individual, tendre, esponjós i cobert amb un mix de llavors de sèsam torrat i sèsam negre que es convertirà en el millor aliat per a fer les millors burguers casolanes.T'ho servim en una bossa de 4 unitats, que permet que es conservin en bon estat fins a 5 dies.
Disponible
3,50 €

Motlle Integral

El pa de motlle integral és un pa fosc molt senzill, saludable i pur. És esponjós i sense crosta, i el seu sabor és lleugerament àcid, propi del pa integral.Solament conté farina de blat 100% integral, aigua i sal, i està elaborat artesanalment amb massa mare i llargues fermentacions.
Disponible

Pa de Formatge i Ceba

Un pa molt saborós, de molla suau i esponjosa, pràcticament sense crosta, que combina perfectament amb qualsevol altre formatge suau i embotits diversos. 
Disponible

Xusco de Nous

El xusco de nous és un dels nostres pans de sabors més desitjat. Un pa blanc, però de color fosc, amb una crosta cruixent i una molla esponjosa i amb nous, que li aporten un gust i una textura especials.Està elaborat artesanalment amb massa mare i llargues fermentacions.
Disponible

Motlle Viena

El pa de motlle Viena és un pa blanc, tou i sense crosta, amb un gust dolç, a causa de la mantega i el toc de sucre que conté.La seva forma de bloc rectangular, la textura i el sabor, el converteixen en un pa versàtil i divertit.
Disponible

Xapata d'Olives i Nous

Olives verdes i negres, nous, oli d'oliva i herbes provençals. Així de gustosa i aromàtica és aquesta xapata. Un dels nostres pans de sabors més desitjat.Té una molla esponjosa i una crosta banyada en oli d'herbes provençals que li donen una intensa aroma i gust.Està elaborada artesanalment amb massa mare i llargues fermentacions.
Disponible

Rodó d'Espelta

El rodó d'espelta és un dels nostres pans més saludables, elaborat amb farina ecològica d'espelta 100% integral i amb un dels blats més antics que hi ha.Això fa que tingui poc gluten, una menor aportació calòrica i més propietats nutricionals.
Disponible

Torrades de Cereals

Petites i fines llesques de pa de la nostra barra de cereals, elaborada amb farines integrals, torrades al forn i molt cruixents! En fem bosses d'uns 300 grams, on es conservaran fins a tres setmanes.Són boníssimes amb oli d'oliva o mantega i melmelada.
Disponible
3,30 €

Pa 15è Aniversari

Elaborat amb farina de blat, de malt d’ordi i de germen de blat i amb un mix de llavors de sèsam torrat, de lli marró, de lli daurat, de mill, de carabassa, de gira-sol i rosella. Un pa nutritiu i ric en fibra, elaborat artesanalment amb massa mare i llargues fermentacions.
Disponible

Torrades de Nous

Petites i fines llesques de pa del nostre clàssic panet de nous, torrades al forn i molt cruixents. Te les oferim en bosses d'uns 300 grams on les pots conservar i anar consumint-les al ritme que vulguis.Són perfectes amb una taula de formatges!
Disponible
3,30 €

Quadrat Turris

El quadrat Turris és un pa blanc elaborat amb la nostra massa mare i llargues fermentacions, sense pressa, amb cura i amb ofici.De crosta dura i cruixent, molta molla esponjosa i alveolada, i un aroma i sabor molt característics per  la malta que conté, la seva forma és perfecta per treure'n llesques ben grosses.
Disponible

Planxats (6u)

El planxat és un brioix individual, lleuger, esponjós i dolç, al qual li hem posat aquest nom per tan bo com és passat per la planxa i per l'aroma que desprèn.Te'ls servim en una bossa de 6 unitats, que permet que es conservin en bon estat fins a 5 dies.
Disponible
3,15 €

Xusco Viena

El Xusco de Viena és un pa tou, amb una crosta molt lleugera i una molla molt esponjosa. Està fet amb mantega i un toc de sucre, que li aporten un gust dolç.Preparem la seva massa i elaborem els pans diàriament sense pressa, amb cura i amb ofici. Com tota la vida.
Disponible

Minicuits (6u)

El Minicuits són panets individuals a mig coure, pensats perquè els acabis de fer a casa i sempre puguis tenir un pa acabat de fer. És similar al pa de coca i al pa de vidre, amb una crosta molt fina i cruixent, amb poca molla, que és lleugera i alveolada, i un gust molt suau.Les bosses són de 6 unitats, i són uns imprescindibles al congelador!
Disponible
3,10 €

Torrades Integrals

Petites i fines llesques de pa del nostre panet integral, torrades al forn i molt cruixents, elaborades amb farina de blat ecològica 100% integral. Les servim en bosses d'uns 300 grams, on es conservaran fins a tres setmanes.Una boníssima i saludable alternativa a les teves biscotes!
Disponible
3,10 €

Filtrar per

Gluten

Gluten

Sèsam

Sèsam

Fruits amb closca

Fruits amb closca

Llet i Lactosa

Llet i Lactosa

Mostassa

Mostassa

Ou i derivats

Ou i derivats

Peix i derivats

Peix i derivats