Diades

Compra online els productes típics per a cada festa

Tradició, artesania, barri, família, amics i compartir formen part del tarannà de turris

Les festes populars i les tradicions són l'excusa perfecta per a desenvolupar la nostra creativitat amb en Xavier Barriga, mestre flequer de Turris.

Elaborem tots els nostres productes tradicionals de forma artesanal, amb ingredients naturals i amb molta il·lusió. Perquè sabem com és d'important aquesta peça per a compartir en família o amb amics, o per a fer-li arribar a algú especial com a regal.

En èpoques de diades, els forns dels nostres obradors no paren. L'aroma als barris és més intensa i els obradors de Turris es vesteixen de festa per a celebrar-les: coques de Sant Joan, mones de Pasqua, cors de pasta de full per Sant Valentí, tortells de Reis, polvorons, panettone, torrons…

Compra'ls online i recull-los a l'obrador de barri que tinguis més a prop sense fer cues. No te'n quedis sense! Només estan disponibles en dates pròximes a cada festivitat.

Filtres actius

Tortell de Nata de Sant Medir

Tradicional tortell de Sant Medir farcit d'una cremosa i dolça nata muntada icobert de làmines d'ametlla.Disponible el divendres 1 i el 2 de març amb recollida a botiga.
Disponible
14,95 €

Tortell de Sant Medir

Tradicional tortell de Sant Medir cobert de fruita confitada i farcit de massapà.Disponible des del dia 29 de febrer fins el 2 de març amb recollida a botiga i a domicili.
Disponible
12,95 €

Caixa de Bunyols de Crema (8 u.)

Elaborats artesanalment a partir d'una massa tradicional, fregits en oli i arrebossats en sucre, aquests deliciosos bunyols farcits amb la nostra emblemàtica crema pastissera, suau i elegant, són el dolç típic d'aquesta època. Ja són aquí!
Disponible
10,15 €

Caixa de Bunyols de Xocolata (8 u.)

Elaborats artesanalment a partir d'una massa tradicional, fregits en oli i recoberts de xocolata, aquests deliciosos bunyols tan esponjosos que sembla que estan buits, són el dolç típic d'aquesta època. Ja són aquí!
Disponible
8,40 €

Caixa de Bunyols de Quaresma (8 u.)

Elaborats artesanalment a partir d'una massa tradicional, fregits en oli i arrebossats en sucre, aquests deliciosos bunyols, clars, rodons, i esponjosos, són el dolç típic d'aquesta època. Ja són aquí!
Disponible
7,65 €

Filtrar per

Fruits amb closca

Fruits amb closca

Soja

Soja