Turris és l’obrador de pastisseria del teu barri. En aquest article t’expliquem una mica sobre la pastisseria i et presentem els millors pastissos de Turris. Queda’t una mica més per descobrir-los.

Com es va fer tendència el Carrot Cake?
És difícil determinar o precisar l’origen del pastís de pastanaga, però el que és ben sabut és que aquesta delícia ja es coneixia des de l’edat mitjana. Era una època on el sucre i edulcorants eren costosos, i a la pastisseria s’ensucrava de manera natural amb les fruites i hortalisses.

Per fer la barreja d’aquest pastís utilitzaven la pastanaga com la part essencial per oferir el toc dolç a les postres.

També se sap que el carrot cake es va popularitzar novament al Regne Unit, després de la Segona Guerra Mundial, a causa del racionament de molts productes alimentaris d’aquell moment. Aquestes postres també es van tornar molt populars a la cuina Americana.

Podem dir que aquest és un pastís que s’ha globalitzat i que no falta a les vitrines dels carrers a Espanya, i, és clar, el pots trobar als nostres obradors Turris, elaborats amb productes de gran qualitat i sabor.

Com es va popularitzar el Cheesecake?
Volem donar-li un espai especial a l’autèntic Cheesecake, també disponible als nostres obradors Turris.

L’origen del cheesecake es remunta a l’antiga Grècia, on es creu que es preparaven unes postres similars fet de formatge feta i mel. Els romans també gaudien del cheesecake, i se sap que el preparaven amb formatge ricotta.

Als Estats Units, el cheesecake es va fer popular a la dècada de 1920, quan es va començar a utilitzar formatge crema i es va inventar la base de galetes de mantega. La marca de formatge crema Philadelphia va ser una de les primeres a comercialitzar aquesta versió del cheesecake i, des de llavors, aquestes postres són molt populars a Nord-amèrica.

En general, aquestes postres s’han extès per Europa i la resta del món, sent una de les receptes més populars i que no poden faltar a la nostra varietat de pastissos Turris.

Obrador de pastisseria de Turris
Però no necessites viatjar en el temps per tastar els millors pastissos, ja que a Turris, l’obrador del teu barri, tenim una gran varietat d’aquests productes, que són un capritx pel teu paladar:

  • Pastís de Formatge. El pastís de formatge és una de les postres clàssiques que no poden faltar als nostres obradors de Turris. La seva base tracta d’una fina i cruixent galeta de mantega artesanal, el seu cos és elaborat amb l’autèntica recepta de crema de formatge, amb una consistència densa i suau. Aquest pastís tan deliciós serveix per compartir entre 4 i 6 persones.


  • Carrot Cake. Aquestes postres són perfectes per tastar amb els teus, ja que està elaborat per unes 4-6 racions. El clàssic pastís de pastanaga i la nostra recepta artesanal són la combinació perfecta. La seva base de pa de pessic té una textura humida, suau i sucosa. Com a toc final, aquest pastís està cobert amb una capa de cremós frosting de formatge crema dolç de Turris i nous.



Aquests són alguns dels pastissos de Turris, l’obrador de pastisseria del teu barri. Quin és el teu preferit? Comparteix aquest article amb la teva família i amics perquè pugueu gaudir el que més us agradi. Turris és a prop teu.

Fem els millors productes per tu cada dia, sense pressa, amb cura i amb respecte cap a l’ofici: com tota la vida!