La teva cistella
No hi ha més productes a la teva cistella
El pa ha esdevingut un aliment gairebé imprescindible a la nostra alimentació des de l'antiguitat. A Turris, com a especialistes del pa, t'expliquem per què el pa és saludable. Estem d'acord que aquest és un aliment molt valuós nutricionalment, així que si t'interessa saber més sobre el pa, aquest article és per a tu.
llegir més
Sabies que pots protegir la teva pell del sol amb l’alimentació? Et donem uns consells per protegir la pell sense renunciar a un bronzejat incomparable!
llegir més
Segurament ja has sentit parlar dels diferents tipus de farines que es fan servir per fer pa, però, saps quines són les característiques que els diferencien? L'elecció de la farina adequada és un dels factors més importants per aconseguir un pa perfecte. Cada tipus de farina té els seus propis atributs i propietats, cosa que afecta tant la textura com el sabor del pa.
llegir més
La nit del 23 al 24 de juny és una data marcada al calendari i no sols per l'arribada del solstici d'estiu, sinó per una de les celebracions més esperades de l'any: la nit de Sant Joan.
llegir més
Turris és l’obrador de pastisseria del teu barri. En aquest article t’expliquem una mica sobre la pastisseria i et presentem els millors pastissos de Turris. Queda’t una mica més per descobrir-los.
llegir més
Els bunyols s'han popularitzat en diversos països del món. Cruixents per fora i suaus per dins, són un mos irresistible que pot ser gaudit com a postres o com un snack dolç en qualsevol moment del dia. En aquest espai, Turris, l'obrador de qualitat de Barcelona i Madrid, t'ensenya una mica sobre aquest plat amb molt de sabor. Queda't aquí i coneix sobre els nostres bunyols!
llegir més
Com bé sabem, el Nadal és una època per compartir, fer molts regals i gaudir amb els teus dels bons moments, reunits a la taula amb la família i amics. Però, què és el que no pot faltar per Nadal?
llegir més
El Nadal és l'ocasió perfecta per reunir-se amb amics i familiars. Enguany, després de dos anys en què no hem pogut viure’l del tot, podrem recuperar la seva essència: un dia en el que tots ens trobem asseguts al voltant de la taula explicant històries, cantant nadales, obsequiant regals i creant nous records
llegir més
Els croissants, un producte conegut arreu del món que han enamorat a molts per la seva dolçor, sabor i textura, atributs que el fan realment únic. Són la millor manera de començar el dia, de matar la gana a mig matí o d’endolcir la tarda, però coneixes realment el seu origen?
llegir més
Queda poc perquè arribi la Castanyada. El millor dia per atipar-nos de castanyes, moniatos i, sobretot, de panellets!Tal com et vam explicar en el nostre article del blog "La dolça tradició dels panellets" l'origen d'aquests petits pastissets sempre ha estat incert, però alguns diuen que els panellets van aparèixer quan s'instaurà la festivitat de Tot Sants durant el segle VII, ja que es portaven aquests petits panets com a ofrena a les tombes dels difunts.
llegir més
A hores d'ara ja hauries de saber què és la massa mare, però, en tot cas, et fem un petit recordatori tal com ja vam explicar en el nostre article "Els secrets de la massa mare": La massa mare és un cultiu simbiòtic dels llevats presents de manera natural en aliments, com els cereals. Aquesta massa mare, que pot ser sòlida o líquida és, per tant, una massa que ha fermentat durant moltes hores i molt lentament, juntament amb la farina, la sal, l'aigua i el llevat (opcional).
llegir més
O no tens temps o sempre et fa mandra passar estona a la cuina... La qüestió és que cuinar no és el teu fort! Però, clar… A qui no li agrada que li expliquin una recepta ràpida que converteixi un sopar normal i corrent, en un sopar de qualitat? Som-hi! Estàs a punt de descobrir les curiositats del nostre pa Micuit i una de les moltes receptes que podràs fer amb aquest pa.
llegir més