1. Galetes de canyella per Nadal:  

Ingredients:

  • 250g de mantega a temperatura ambient.
  • 250g de sucre blanc.
  • 1 ou.
  • 450g de farina.
  • 1 culleradeta de canyella.

Elaboració:

  1. En un bol, barregeu la mantega amb el sucre.
  2. A continuació, quan aconseguiu una barreja homogènia afegiu-hi l’ou i torneu a barrejar.
  3. Agregueu la farina i la canyella a la mescla.
  4. Quan la mescla no s’enganxi en els laterals del bol la retirem per amassar-la sobre la taula i fer una bola.
  5. Amb l’ajuda del corró, estireu la meitat de la massa. Si col·loqueu un paper vegetal a dalt i a baix de la massa evitareu que s’enganxi.
  6. Refrigereu la massa durant 45 minuts.
  7. Amb el motlle nadalenc que més agradi a la canalla, doneu forma a les galetes i poseu-les a una safata de forn.
  8. Introduïu la safata al forn durant aproximadament 10 minuts a 180º.
  9. Ja teniu les galetes llestes per decorar!

 

2. Torró de xocolata i arròs inflat:  

Ingredients:

  • 150g de xocolata negre especial per fondre.
  • 150g de xocolata amb llet.
  • 40g de mantega.
  • 60g d’arròs inflat.

Elaboració:

  1. Trenqueu la xocolata en trossos petits.
  2. Escalfeu la mantega al bany maria.
  3. Quan estigui fosa, afegiu la xocolata i barregeu fins que quedi fosa per complet.
  4. Retireu del foc el bol amb la mantega i la xocolata.
  5. En un motlle de silicona, afegiu una capa fina de la barreja de mantega i xocolata que acabeu de fer.
  6. Afegiu a la xocolata restant l’arròs inflat i barregeu per a que quedi l’arròs ben repartit.
  7. Al motlle de silicona on havíeu col·locat la fina capa de xocolata, aboqueu la barreja de xocolata i arròs inflat.
  8. Col·loqueu el motlle a la nevera durant 3 o 4hores, fins que veieu que ja s’ha tornat sòlid.
  9. Desemmotlleu el torró i quan perdi el fred ja estarà llest per menjar!

 

3. Brownie de xocolata amb Pare Noel de maduixes i nata:  

Si aquest Nadal vols ser original i preparar unes postres diferents, el brownie de xocolata decorat amb Pare Noel de maduixes i nata és ideal per a tu. Apunta!

Ingredients pel brownie:

  • 250g de xocolata negra.
  • 300g de sucre morè.
  • 3 ous.
  • 120g de farina.
  • 1 grapat de nous.

Ingredients pel Pare Noel:

  • Una dotzena de maduixes.
  • Nata muntada.
  • Xips de xocolata.

Elaboració:

  1. Al bany maria desfeu la xocolata negra.
  2. Quan estigui fos completament, retireu el bol del foc.
  3. Mentrestant barregeu el sucre morè amb els ous.
  4. Afegiu la xocolata desfeta a la barreja fins aconseguir una mescla homogènia.
  5. Amb l’ajuda d’un colador, coleu la farina i afegiu-la a la mescla.
  6. Afegiu les nous.
  7. Col·loqueu la massa al motlle i fornegeu-lo durant 40 minuts a 180º.
  8. Quan el brownie ja estigui ben fred, és hora de decorar-lo!
  9. Netegeu les maduixes i talleu la part superior.
  10. A continuació, talleu la maduixa per la meitat de manera que quedi un tros pel cos i la punta pel barret. Entremig del cos i del barret afegiu la nata i les xips de xocolata per fer els ulls.
  11. Col·loqueu el barret al vostre Pare Noel i repartiu-lo al voltant del brownie.

Què fàcils que són de preparar, oi? No esperis més i comparteix moments divertidíssims a la cuina amb els més petits. Aquestes 3 receptes de ben segur donaran un toc encara més dolç al teu Nadal en família.