Amb les pluges de l’abril ve de gust quedar-se a casa, però això no significa avorrir-se, ni de bon tros! De fet, et proposem diferents activitats de la mà dels productes Turris. 

L’únic que necessites són ganes de divertir-te i gaudir de la companyia: com més, millor!

1. L’ILLA DEL TRESOR + PLUMCAKE DE XOCOLATA

I si convertim casa nostra en una illa del tresor? Només necessites una bona companyia i un tresor que us motivi molt per no rendir-vos ràpid! Ja tens clar què amagar, oi? El nostre plumcake de xocolata. Esponjós i en bossa perquè sigui fàcil d'amagar. Però, el tresor ha de mantenir-se intacte almenys tres rondes, seràs capaç?

2. DESFILADA DE MODA + MINI CROISSANTS DE PERNIL DOLÇ I FORMATGE

Ho sabem... Quan ordenes l'armari, sempre trobes roba que fa anys que no et poses o no saps què fer amb ella, oi? Fes un parell de trucades als amics i tingues llestes unes tisores, cola blanca, retoladors tèxtils i molts mini croissants Turris de pernil dolç i formatge perquè la inspiració flueixi més fàcilment. Ja saps! Dona una segona vida a tota la roba que comenci a fer nosa.

3. MARATÓ DE PEL·LÍCULES + PA DE LLET

Si estàs perdut en quant a plans, fer una marató de pel·lícules sempre és una bona opció! Necessitem la pluja de fons per aconseguir l'ambient idoni, acompanyar-ho d’un bon got de llet o un batut de xocolata i sucar el nostre pa de llet. Pot haver alguna cosa millor?

4. VIDEOTRUCADA + QUICHE DE VERDURES

Ets dels que no t'agrada cuinar o que mai té temps? T'encanta anar a dinar fora amb la teva colla un dia assolellat? Malgrat que no podem controlar si plou o no, sí que podem oferir-te les facilitats més delicioses per tal que en cinc minuts ja puguis gaudir d'un àpat boníssim! Fes videotrucada amb els teus amics, agafa coberts i devora la nostra quiche de verdures mentre comparteixes un bon moment amb les persones que et fan feliç, malgrat que sigui a la distància!

5. ACAMPADA + SNACKS DE FORMATGE

Els nens volen sortir i la pluja us ho impedeix? Cap problema! Si tens una corda i un llençol ja pots muntar la teva tenda i gaudir d'una tarda molt divertida. Caldran llanternes, cantimplores i uns quants snacks de formatge Turris saborosos per acompanyar aquesta acampada tan divertida. Ah! No poden faltar les històries terrorífiques que els faran esgarrifar de por!

Agafa paper i llapis i apunta’t aquests plans! Ara ja no podràs avorrir-te els dies de pluja i, a més, tastaràs menjar exquisit, saludable i deliciós!