A Turris ens agrada col·laborar amb diverses causes per ajudar en tot allò que estigui al nostre abast. Una de les accions que duem a terme anualment és fer un producte solidari al Nadal i ajudar amb ell a diferents associacions benèfiques. Seguint amb aquest costum, aquest any vàrem demanar ajuda als nostres seguidors a Facebook i Instagram en la recerca de l’obra solidària nadalenca del 2019. Així, després de rebre moltes propostes interessants, els mateixos usuaris de les nostres xarxes socials van ser els que van escollir, a través d’una enquesta, que enguany col·laboréssim amb l’Associació Aprenem, organització que té l’objectiu de donar suport en la inclusió de les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA).

El producte Turris que hem escollit per fer aquesta col·laboració amb l’Associació Aprenem és el cake de Nadal. Des del 22 de novembre i durant tota la temporada nadalenca el podràs trobar al teu obrador Turris i, per cada compra que facis d’aquest deliciós cake amb forma d’arbret, donarem 0,5€ a la gran tasca que realitza Aprenem amb els infants i joves amb autisme.

Descobreix l’Associació Aprenem

L’Associació Aprenem és una entitat sense ànim de lucre que treballa per a la inclusió de persones amb Trastorn de l’Espectre Autista des de l’any 2006. Sorgeix de la necessitat d’un grup de famílies a defensar el dret a una atenció adequada a l’especificitat dels seus infants. Ara, l’associació defensa un futur en el qual sigui possible la plena inclusió de les persones amb TEA i l’acompanyament integral als seus familiars.

La missió de l’Associació Aprenem

  • Treballar per la defensa i aplicació dels drets de les persones amb TEA, així com millorar la seva qualitat de vida i aconseguir la seva plena inclusió social, educativa i laboral.
  • Sensibilitzar i difondre coneixement sobre el Trastorn de l’Espectre Autista.
  • Proporcionar suport i orientació a les famílies de persones amb autisme.
  • Promoure l’autonomia i desenvolupament personal de les persones amb TEA.

Col·labora-hi comprant el cake de Nadal solidari Turris

A Turris volem ajudar en la tasca de l’Associació Aprenem, per això hem posat a la venda el cake de Nadal solidari. Un dolç amb forma d’avet nadalenc elaborat amb panses, orellanes, taronja a daus, ametlla i prunes, fruites dessecades que conserven el sabor naturalment dolç de la fruita i són riques en fibra; i també avellanes, un fruit sec molt arrelat a la nostra terra, ric en greixos saludables, fibra i proteïnes d’origen vegetal.

El cake de Nadal Turris és una opció ideal per fer unes postres o també per a esmorzar o berenar. Acompanya’l amb xocolata desfeta o amb iogurt i et lleparàs els dits. A més a més, la seva forma nadalenca fa que, més enllà de consumir-lo en família, el puguis portar a casa d’amics per tenir un bonic detall si fas una visita. Per què no prepares un coffee break de Nadal a la feina? Porta una mica de cafè, fruita i el cake de Nadal Turris i sorprèn els teus companys d’una manera deliciosa i solidària!

Oi que són bones idees? Doncs aprofita aquest Nadal per ser solidari visitant el teu obrador de sempre i demanant el cake de Nadal Turris. Si, a més a més, t’agrada la tasca de l’Associació Aprenem, recorda que pots ajudar-los també convertint-te en soci, voluntari o col·laborador de l’associació o fent un donatiu que permetrà a Aprenem seguir realitzant la seva gran tasca amb les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista. Bon Nadal!