Un nou Sant Jordi de la mà de la Fundació Portolà

Segons la llegenda de Sant Jordi, a la vila de Montblanc, un ferotge drac tenia atemorits als habitants de la ciutat. Per a socórrer a la població, els habitants li anaven donant de menjar fins que no hi va quedar res. Va ser llavors quan van arribar, fins i tot, a oferir-li a la filla del Rei. Però, quan la princesa anava a ser devorada, un brillant cavaller va matar al drac i de la seva sang van brollar roses. D'aquesta llegenda neix la Diada de Sant Jordi, el patró de Catalunya, i una de les festes més populars i estimades per grans i petits.

Realment, l’encant de la nostra Diada del 23 d’abril resideix en què els ciutadans regalen a la gent que estimen una rosa, o un llibre. A Turris, ens encanta aquesta tradició, per això, any rere any ens apropem als nostres obradors per oferir a la nostra gent una rosa per a agrair el seu treball diari.

Aquest any, la bella tradició que adornarà els obradors amb roses, s’uneix a la nostra tasca solidària, que aquest cop va de la mà de la Fundació Portolà.

Quina és la missió de la Fundació Portolà 

Aquesta Fundació va néixer fa més de 30 anys per atendre a les necessitats d’integració social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i/o malaltia mental. El seu equip humà lluita amb il·lusió per facilitar el desenvolupament personal i la igualtat d'oportunitats. Tot per a aconseguir augmentar la seva autonomia i el seu creixement personal.

En paraules de la seva presidenta, la Sra. Teresa Giralt Yglesias: “Parlar de la Fundació Portolà és parlar de la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i el suport de les seves famílies”.

Objectius i tasques

La missió de la Fundació Portolà es concreta a través de 3 objectius fonamentals:

  1. Oferir llocs de treball dignes i remunerats.
  2. Potenciar les habilitats i competències laborals a través de la seva formació
  3. Suport social i acompanyament a la persones amb discapacitat i el seu entorn familiar.

Així doncs, les persones beneficiàries de la Fundació tenen la formació i competències per oferir productes o serveis relacionats amb les activitat de jardineria, neteja, manipulats industrials o promocional i confecció. Tot, amb la intenció de ser un referent de bones pràctiques i amb criteris de valor social, proximitat, qualitat i sostenibilitat.

Vols fer un regal inoblidable? Serà únic, fet amb materials sostenibles i realitzat a mà. Visita la seva botiga online www.detalling.com i deixa’t sorprendre. Aquest any, tan difícil per a tothom, podem gaudir de la Diada de Sant Jordi des de la nostra llar -o treball- sense la necessitat d’omplir el carrers de gentada. La Fundació ens ha preparat roses artesanals, solidàries i sostenibles que ens sorprenen per la seva originalitat. Unes roses socials i ecològiques com cap d’altres. Si vols conèixer més el projecte de la Fundació web.

Aquest Sant Jordi regala solidaritat!

Des de Turris volem cooperar amb la inclusió laboral, i per això col·laborem amb la Fundació Portolà fent arribar les seves roses als nostres companys. Celebrem aquest Sant Jordi tan especial omplint de colors els obradors de Turris amb les seves roses fetes artesanalment. 

Però no oblidem que a més a més, el treball artesanal que fan aquests artistes, té també el valor de contribuir a fer més gran aquest gran projecte. Volem formar part d’una societat responsable on tothom es comprometi a facilitar el desenvolupament de les persones amb discapacitat, perquè la feina és el millor element d’integració social.

Animem a tothom a contribuir amb aquesta obra social i laboral comprant les seves roses ecommerce o qualsevol dels seus detalls 100% solidaris.

Gaudeix del Sant Jordi!