Pa artesanal i alimentació
Diades
Panellets d'Ametlla
Panellets de Pinyons
16 OCTUBRE
DIA MUNDIAL DEL PA
Diades
Assortit de Panellets
Panellets d'Ametlla
Panellets de Pinyons
Jornada de debat al voltant del món del pa i la nutrició a CASA SEAT Barcelona
09:00h - 12:00h
Diades
Assortit de Panellets
Panellets d'Ametlla
Panellets de Pinyons
Entrada gratuïta
Diades
Assortit de Panellets
Panellets d'Ametlla
Panellets de Pinyons
Diades
Assortit de Panellets
Panellets d'Ametlla
Panellets de Pinyons
Redescobrint la Dieta Mediterrània
Un esdeveniment que reunirà experts en nutrició, pa, gastronomia i agricultura, per a debatre sobre com el pa artesanal de qualitat pot integrar-se com element essencial en una alimentació saludable.
“
Són vigents els criteris nutricionals de la Dieta Mediterrània o requereix alguna actualització i revisió?
Quina és la relació d'impacte entre sostenibilitat i la proximitat en una alimentació variada?
Quin és el paper del pa artesanal en la dieta mediterrània i per què és important mantenir-lo en la nostra alimentació diària?
Diades
Assortit de Panellets
Panellets d'Ametlla
Panellets de Pinyons
PROGRAMA
Diades
Assortit de Panellets
Panellets d'Ametlla
Panellets de Pinyons
09:00h
Acreditacions
09:15h
Benvinguda
09:30h
“Dieta Mediterrània Contemporània” a càrrec de la Dra. Rosa Casas
10:00h
Taula de debat moderada per Adam Martín
Diades
Assortit de Panellets
Panellets d'Ametlla
Panellets de Pinyons
11:00h
Taula Oberta amb la intervenció del públic
11:30h
Tancament & Lunch amb productes turris
12:00h
Entrevistes concertades amb Mitjans
Diades
Assortit de Panellets
Panellets d'Ametlla
Panellets de Pinyons
PONENTS
Xavier Barriga
Mestre Forner, Fundador de turris, és autor i divulgador de la cultura del pa artesà a través de diferents publicacions i col·laboracions.
Dra. Mª Jesús Callejo
Dra. Enginyera Agrònoma, docent i investigadora amb més de 30 anys a l'Escola d'Enginyers Agrònoms UPM. Actualment es dedica a la divulgació sobre matèries primeres i processos d'elaboració del pa.
Júlia Farré
Dietista – Nutricionista, directora del Centre de Nutrició i Psiconutrición Júlia Farré. Divulgadora sobre alimentació saludable, que promou un estil de vida centrat en els valors de la dieta mediterrània.
Dra. Rosa Casas
Responsable del laboratori de Risc Cardiovascular, Nutrició i Envelliment del IDIBAPS (Hospital Clínica de Barcelona) i membre del Comitè Científic de la Fundació Dieta Mediterrània.
Ismael Prados
Xef especialitzat en I+D, és consultor de desenvolupament per a diferents marques d'alimentació. Professor col·laborador en la UB, autor i divulgador d'una cuina equilibrada basada en la dieta mediterrània.
Adam Martín
Periodista amb una dilatada carrera en Ràdio i TV, és autor de diversos llibres de divulgació en l'àmbit de la nutrició, l'alimentació i l'esport. Premi Ondas 2024 al millor pòdcast pel seu programa “Gent Normal”.
Diades
Assortit de Panellets
Panellets d'Ametlla
Panellets de Pinyons
Organitza
Diades
Assortit de Panellets
Panellets d'Ametlla
Panellets de Pinyons
Col·laboren: