Panadó d'Espinacs i Pinyons
El panadó d'espinacs i pinyons és semblant a una empanada individual, però generosa, elaborada amb una massa molt fina i un gustós farcit a base d'espinacs a la catalana amb panses i pinyons.
Una combinació molt bona i típica de les nostres terres.
Originari de Lleida, el panadó d'espinacs i pinyons està elaborat amb una massa de pa molt fina feta amb la nostra farina de blat neta, sense additius i molta. Això fa que conservi la part més nutritiva i sana del gra i que sigui una massa gustosa i de bon profit.
La combinació dels espinacs amb els pinyons i el toc dolç de les panses creen un sabor molt familiar i clàssic per als amants de la gastronomia catalana. Hi trobaràs un aliat perfecte per als teus piscolabis o menús. Acompanyat d'arròs blanc, d'una crema de verdures o d'una amanida de temporada, tindràs un dinar o un sopar complets, molt gustosos i saludables.
Els elaborem diàriament i de forma artesanal als nostres obradors de barri, on sempre podràs trobar-los i, també aquí, al nostre obrador online.
En aquest article del nostre blog et suggerim dos menús a base de panadons i t'expliquem algunes curiositats sobre aquest producte típic.
Recorda que també la pots trobar al nostre servei de càtering per a les teves reunions o celebracions.
- Gluten
- Si
- Sèsam
- No
- Fruits amb closca
- Si
- Llet i Lactosa
- No
- Soja
- No
- Mostassa
- No
- Ou i derivats
- No
- Peix i derivats
- No
També et podria agradar