Panadó de Pollastre
El panadó de pollastre, originari de Lleida, és una empanada individual però generosa, amb una massa molt fina i un sucós farcit a base de pit de pollastre, ceba, carbassó i curri.
Amb una intensa aroma i gust, et portarà a llocs exòtics de la nostra història.
El panadó de pollastre està elaborat amb una massa de pa molt fina feta amb la nostra farina de blat neta, sense additius i mòlta. Això fa que conservi la part més nutritiva i sana del gra i que sigui una massa gustosa i de bon profit.
El gust predominant d'aquest panadó de pollastre és el curri. Si t'agrada, hi trobaràs un aliat perfecte per als teus menús. Acompanyat d'arròs blanc, d'una crema de verdures o d'una amanida de temporada, tindràs un dinar o un sopar complets, molt gustosos i saludables.
En aquest article del nostre blog et suggerim dos menús a base de panadons i t'expliquem algunes curiositats d'aquest producte, típic de la gastronomia catalana.
Els elaborem diàriament i de forma artesanal als nostres obradors de barri, on sempre podràs trobar-los i, també, aquí, al nostre obrador online.
- Gluten
- Si
- Sèsam
- No
- Fruits amb closca
- No
- Llet i Lactosa
- No
- Soja
- Si
- Mostassa
- Si
- Ou i derivats
- No
- Peix i derivats
- No
També et podria agradar