5 originals formes de començar el dia amb energia:

 

Torrada amb pa d’espelta Turris, formatge cremós i gerds

Has tastat el pa d’espelta? L’espelta és un cereal que, en els darrers anys, s’ha popularitzat moltíssim. Es tracta d’una varietat de blat molt completa que conté hidrats de carboni, proteïnes, vitamines i minerals. És una opció fantàstica per començar el dia amb energia. Pel seu sabor, el pots combinar fàcilment amb els ingredients que més t’agradin, com per exemple una deliciosa torrada de pa d’espelta Turris, formatge cremós baix en greix i gerds. Per a preparar-la només necessitaràs torrar el pa a la torradora o a la paella, untar una fina capa de formatge cremós baix en greix i, finalment cobrir-la amb gerds vermells naturals.

 

Entrepà vegetal amb barra integral Turris

La barra integral Turris, al estar elaborada amb farina de blat integral i farina de malta d’ordi, aporta principalment hidrats de carboni i fibra a la teva dieta. Prova-la amb el farcit que més t’agradi, com per exemple en un deliciós entrepà vegetal, amb enciam iceberg, ruca, rodanxes de tomàquet i de formatge fresc i un rajolí d’oli d’oliva. Pots acompanyar-lo, per exemple, amb una infusió o un bon te. Ja tens un esmorzar complet!

 

Pa del 10è aniversari Turris amb alvocat, tomàquet i herbes provençals

El pa del 10è aniversari Turris està confeccionat amb farina ecològica semi integral, llavors torrades de lli marró, sèsam, mill, rosella i pipes de gira-sol i de carbassa que aporten un extra de sabor i diferents vitamines, minerals i àcids grassos. Comença el dia amb una torrada de pa del 10è aniversari amb alvocat, rodanxes de tomàquet i espècies i, combina-la amb un bon cafè calentó.

 

Pa de cereals Turris amb crema d’avellana casolana i plàtan

Si ets dels que prefereix esmorzar dolç de bon matí, el pa també és una bona opció per a tu. Et proposem unes delicioses torrades de pa de cereals Turris, acompanyades d’una fina capa de crema d’avellanes casolana i rodanxes de plàtan. Per a preparar la crema d’avellana casolana només necessitaràs: avellanes torrades, oli, cacau pur en pols i llet. Si vols donar-li un toc especial a la teva torrada, pots afegir-li per sobre del plàtan un toc de canyella en pols.

 

Entrepà de pa gallec Turris amb tonyina

L’entrepà de tonyina també pot ser una opció equilibrada. Per a preparar aquest entrepà només necessites dues llesques de pa gallec Turris, enciam tipus escarola, enciam de fulla de roure, tonyina en oli d’oliva i rodanxes fines de tomàquet i de ceba morada. Combina’t amb un bon suc de taronja, aportaràs hidrats de carboni, proteïnes, vitamines i minerals al teu esmorzar.

Cada dia és una experiència única! A casa, a la feina, a l’escola…qualsevol lloc és bo per a gaudir d’un bon esmorzar. Tasta aquestes delicioses receptes i comença el dia amb energia.