Aquests dies abans de Nadal, els nostres obradors i aparadors, s’omplen de productes nadalencs, perquè és un temps molt especial. Però també donem pas a l’acció solidària de Nadal, com ja és tradició.

Moltes entitats, dia rere dia, s’impliquen per a què els més desafavorits puguin tenir una oportunitat. Hi ha molts voluntaris que dediquen el seu temps a donar suport als que més ho necessiten.

I des de Turris volem posar el nostre granet de sorra i col·laborar amb diferents causes en la mesura de les nostres possibilitats.

Així que, hem demanat la vostra ajuda a les nostres xarxes socials, per a què decidiu a quina entitat o associació va dirigida l’acció solidària de Nadal d’aquest any.

I ha estat el Casal dels Infants, l’associació escollida que rebrà el suport de l’acció solidària de Turris.

Us expliquem quina és la tasca d’aquesta associació.

Coneix el Casal dels Infants

Des de 1983, l’associació Casal dels Infants, treballen per la igualtat d’oportunitats d’infants i joves en risc d’exclusió social. Donen suport en el seu procés educatiu, construint espais de confiança per poder aprofitar al màxim les seves oportunitats educatives i de desenvolupament personal.

Tot va començar quan un grup de veïns i veïnes, i persones vinculades al barri del Raval, van decidir actuar per revertir la situació de vulnerabilitat que vivien molts infants. I ara, més de 30 anys després, aquest esperit es segueix encomanant a tots els barris on actuen.

La seva tasca i objectius

Convençuts que amb esforç es poden superar les desigualtats, treballen per aconseguir aquestes fites:

  • Una societat més justa i equilibrada, basada en la igualtat d’oportunitats perquè tots els infants i joves, i les seves famílies, puguin tirar endavant per construir-se una vida digna.
  • Mentalitat oberta i acollidora, que no jutgi ni estigmatitzi ningú per ser diferent.
  • Més persones de mirada crítica, que identifiquin la injustícia i hi actuïn amb una visió participativa i transformadora.
  • Una societat responsable, en la que totes i tots, ciutadans i ciutadanes, escoles, empreses i organitzacions, institucions públiques, mitjans de comunicació, ens comprometem a construir conjuntament entorns promocionadors per als infants i joves.
  • Una societat que no accepti que la pobresa sigui hereditària.

L’acció solidària de Turris

Des de Turris volem ajudar al Casal dels Infants a aconseguir els seus objectius. Per això, un Nadal més, els nostres arbrets solidaris tornaran a estar a les cases d’aquells qui ens ajudeu a ajudar.

Durant aquesta campanya de Nadal, per cada compra que facis d’aquest deliciosos arbrets de Nadal, donarem 0,5€ a l’associació Casal dels Infants i contribuiràs en la seva tasca.

Els arbrets solidaris

Aquests arbrets de Nadal, que formen part de l’acció solidària, són uns dolços deliciosos en forma d’avet nadalenc. Els pots trobar en dues versions: un amb xocolata i l’altre amb fruita seca. El de fruita seca, la base és una coca de magdalena i porta espècies, panses, orellanes, taronja a daus, ametlla i prunes, fruites dessecades que conserven el sabor naturalment dolç de la fruita i avellanes. Però, si ets una amant de la xocolata, també tens la varietat que porta xips de xocolata.

És fantàstic per a regalar durant aquestes festes, o com a postres per acabar un dels àpats d’aquestes dates. I no diguem per berenar o per esmorzar, acompanyat d’una beguda calenta. Deliciós!

Per acompanyar els arbrets de Nadal

Pels més llaminers o per als petits de casa, proposem la combinació ideal per als arbrets de Nadal Turris. El Smoothie de Xocolata.

Els ingredients que necessites són: 400 ml de llet, un iogurt natural, 75 g de xocolata amb llet i 75 g de xocolata blanca. Primer de tot, trosseja les dues xocolates i posa-les a la batedora. Afegeix la llet freda i el iogurt. I només cal batre-ho tot, fins que quedi ben cremós.

No deixis passar l’oportunitat aquest Nadal per contribuir a l’acció solidària de Turris i al mateix temps gaudir dels arbrets nadalencs més saborosos que has provat mai. Vine al teu obrador més proper o aprofita l’obrador de Turris online, i emportat uns quants arbrets solidaris.

Gràcies per haver participat en l’elecció de l’associació Casal dels Infants! Desitgem que el seu equip compromès en l’educació i implicat amb la ciutadania, pugui seguir treballant per el bé dels infants.