Pa de Fibra i/o Ecològic

Elaborats amb farines integrals i farines ecològiques.

Pa de Fibra i/o Ecològic

Filtres actius

Motlle Cereals

El pa de motlle de cereals es un pa fosc, tendre, amb una suau i lleugera crosta de cereals. La massa està elaborada amb farines integrals i és un pa molt aromàtic i gustós perquè conté moltes llavors. La seva crosta està formada per un arrebossat de llavors de sèsam torrat, lli daurat, mill, carbassa, gira-sol i rosella. Això fa que sigui un pa un 80%...
Disponible

Motlle Integral

El pa de motlle integral és un pa fosc molt senzill, saludable i pur. És esponjós i sense crosta, i el seu sabor és lleugerament àcid, propi del pa integral. Solament conté farina de blat 100% integral, aigua i sal, i està elaborat artesanalment amb massa mare i llargues fermentacions.
Disponible

Rodó d'Espelta i Sègol

El rodó d'espelta i sègol s'elabora amb farines 100% integrals i ecològiques. Té un gust intens, una crosta fina i alhora cruixent, i una molla espessa, aromàtica i densa. És el pa preferit dels amants del pa integral. El fem amb massa mare i llargues fermentacions.
Disponible

Pa d’Espelta, Civada i Lli

El pa d'espelta, civada i lli és un dels nostres pans més saludables, elaborat amb farina ecològica d´espelta 100% integral i amb un dels blats més antics que existeixen. Això fa que tingui poc gluten, una menor aportació calòrica i més propietats nutricionals. La seva crosta cruixent està formada per un arrebossat de llavors de civada i lli que li...
Disponible

Rodó d'Espelta

El rodó d'espelta és un dels nostres pans més saludables, elaborat amb farina ecològica d'espelta 100% integral i amb un dels blats més antics que hi ha. Això fa que tingui poc gluten, una menor aportació calòrica i més propietats nutricionals.
Disponible

Torrades de Cereals

Ideals per acompanyar amb embotits o formatge i tenir un esmorzar deliciós!
Disponible
3,25 €

Torrades Integrals

Ideals per acompanyar amb embotits o formatge i tenir un esmorzar deliciós!
Disponible
3,00 €

Pa d'Arròs

El pa d'arròs és un pa molt lleuger elaborat amb farina 100% d'arròs. Pertany a la nostra gamma Alternativa (vincle gamma alternativa). Una sèrie de productes de fleca i de pastisseria sense sucres afegits ni farines refinades. No és apte per a al·lèrgics, ja que pot contenir alguna traça.
Disponible
2,90 €

Xusco Cereals

El xusco de cereals és un pa fosc, de crosta dura i molla suau. La massa està elaborada amb farines integrals i és un pa molt aromàtic i gustós perquè conté moltes llavors. La seva crosta està formada per un arrebossat de llavors de sèsam torrat, lli daurat, mill, carbassa, gira-sol i rosella. Això fa que sigui un pa un 80% integral pur i un 20% de llavors.
Disponible

Xusco Integral

El xusco integral és un pa fosc molt senzill, saludable i pur. El seu sabor és lleugerament àcid, propi del pa integral. Solament conté farina de blat 100% integral, aigua i sal, i està elaborat artesanalment amb massa mare i llargues fermentacions. Sense pressa, amb cura i amb ofici. Com tota la vida.
Disponible

Barra Cereals

La barra de cereals és un pa fosc, de crosta dura i molla suau. La massa està elaborada amb farines integrals, i és un pa molt aromàtic i gustós perquè conté moltes llavors. La seva crosta està formada per un arrebossat de llavors de sèsam torrat, lli daurat, mill, carbassa, gira-sol i rosella. Això fa que sigui un pa un 80% integral pur i un 20% de llavors.
Disponible
1,65 €

Barra Integral

La barra integral és un pa fosc molt senzill, saludable i pur. El seu gust és lleugerament àcid, propi del pa integral. Només conté farina de blat 100% integral, agua i sal, i està elaborat artesanalment amb massa mare i llargues fermentacions.
Disponible
1,20 €

Filtrar per

Gluten

Gluten

Sèsam

Sèsam

Fruits amb closca

Fruits amb closca

Llet i Lactosa

Llet i Lactosa