7 activitats d’estiu per fer en família

 

 Cap de setmana de càmping

Als petits tot el que sigui sortir de casa i conèixer món els encanta. Què et sembla aprofitar aquestes vacances per marxar en família a passar un parell de dies a un càmping? És una activitat genial per, a més a més de gaudir de l’estiu amb la canalla, conèixer gent i passar-ho bé. A la platja, a la muntanya, a la piscina… arreu de Catalunya tens mil opcions!

 

Cinema a l’aire lliure

Imagines poder combinar cinema, família, amics, aire lliure i diversió? Doncs bé, estàs de sort! Traslladar la pantalla de cinema a la fresca per gaudir de les pel·lícules que més t’agraden, amb la millor companyia ja és possible. Cada vegada més ciutats arreu de Catalunya ofereixen aquesta fantàstica opció. Cerca les projeccions d’estiu a l’aire lliure més properes i gaudeix del cinema com mai abans ho havies fet.

 

Esport a l’aire lliure

T’agrada practicar activitat física? Un cap de setmana en família ple d’activitats esportives aquàtiques pot ser una fantàstica alternativa per aquestes vacances: submarinisme, snorkel, ràfting, caiac, pàdel surf, canoa, rem, vòlei platja, tenis platja, natació, waterpolo… L’activitat física és per totes les edats!

 

Barbacoa en família

Carn, patates al caliu, pa rodó Turris ben torradet amb tomàquet i oli, begudes ben fresquetes… Quina gana! Aprofita el bon temps i organitza una barbacoa en família, pot ser un bon moment per retrobar-vos tots, per compartir anècdotes, compartir riures i que la canalla s’ho passi bé amb els germans, els cosins, els tiets, els avis… A posar-se les botes!

 

Aventura sobre rodes

Alguna vegada has volgut agafar la teva família i marxar a veure món sobre rodes? Doncs bé, cada vegada són més les persones que opten per llogar una autocaravana i recórrer els pobles perduts de la muntanya o l’encant de les millors cales costaneres no té preu. Una forma de viatjar pràctica, còmode, divertida i, sense cap dubte, una experiència única que no et pots perdre.

 

Parc aquàtic

Qui ha dit que el parc aquàtic agrada només als més petits? El millor moment de l’any per passar-ho pipa amb els petits de la casa i refrescar-se al parc aquàtic és ara, així que no ho dubtis més i passa un dia fantàstic en família al teu parc aquàtic preferit. El dia et passarà volant entre tobogans, piscines, flotadors… La diversió està assegurada!

 

Guerra de globus d’aigua

Què divertit era quan arribava l’estiu i fèiem guerres d’aigua amb els amics! T’ho passaves bé alhora que et refrescaves. Què et sembla reviure aquests moments i preparar una divertida guerra de globus d’aigua amb els teus petits? Omple uns quants globus de colors amb aigua, poseu-vos els banyadors i, que guanyi el millor!

I tu, què tens pensat fer per passar un bon estiu amb els que més estimes?