7 begudes saludables per refrescar l’estiu

 

Aigua amb menta i llima 

Donar-li un toc de sabor a l’aigua pot ser una molt bona opció. Per a preparar aquesta beguda només has d’esprémer en una gerra d’aigua ben freda el suc d’una llima i, a continuació, afegir 4 fulles de menta i uns quants glaçons de gel. Quan ja ho tinguis, deixa la gerra a la nevera durant uns 15 minuts. Passat aquest temps, pots servir-la en un got juntament amb una rodanxa de llima, d’aquesta manera li donaràs un toc extra de color i de sabor! Pots acompanyar aquesta refrescant beguda amb un deliciós mini cake de pera i coco Turris, veuràs com aquesta combinació no et deixa indiferent!

 

Suc de síndria amb granissat de meló 

Si el que busques és una beguda refrescant i original, sens dubte aquesta és la teva! Talla un parell de rodanxes de meló a trossets i congela’ls en una bossa de plàstic. Tot seguit, prepara un suc de síndria triturant, amb l’ajuda d’una batedora, 4 trossos de síndria i, quan ho tinguis, guarda-ho a la nevera per tal que estigui ben fred. A continuació, amb l’ajuda d’una picadora, tritura el meló congelat fins que quedi una textura densa, similar a la d’un granissat. Serveix en una copa una base de suc de síndria i a sobre una mica de granissat de meló.

 

Aigua amb glaçons de fruita

Alguna vegada has tastat els glaçons de fruita? A què estàs esperant? Per preparar els glaçons de fruita, en primer lloc has d’introduir aigua al teu motlle habitual, però sense arribar a cobrir del tot l’espai. A continuació, i amb cura, col·loca petits trossos de fruita al centre. Pots provar amb cirera, meló o gerds, per exemple. Congela-ho fins que es formi el glaçó i, quan ja ho tinguis, omple una gerra amb una bona quantitat d’aigua freda i introdueix-hi els glaçons a dins. Si aquest estiu tens convidats, aquesta beguda plena de color de ben segur que deixarà a tots bocabadats! Pots acompanyar-la amb uns mini croissants dolços o salats Turris, els que més t’agradin!

 

Liquat de pastanaga, api, poma i gingebre

Una opció més vegetal per a refrescar l’estiu és un bon liquat de fruites i verdures. Per a preparar aquest necessitaràs 3 pastanagues, 1 branca d’api, 2 pomes i un trosset de gingebre. Neteja bé la pastanaga i la poma i pela-les, retira la part més verda de l’api i, juntament amb el gingebre introdueix-ho tot a la liquadora fins a obtenir una textura líquida. Perquè estigui ben fresquet, pots guardar la fruita i la verdura a la nevera i treure-la directament.

 

Batut de beguda d’arròs i pera

T’agraden les begudes vegetals? També les pots utilitzar per a preparar batuts! En primer lloc, neteja i pela 3 peres. Seguidament, tritura-les a la batedora juntament amb 1 litre de beguda d’arròs i 1 cullerada de postres de canyella. Quan obtinguis una textura líquida, guarda-ho a la nevera i deixa-ho refredar. Pots acompanyar aquesta beguda amb un tall de cake d’espelta integral mel i llimona; ideal per a una tarda d’estiu.

 

Batut de cacau casolà 

Tritura 1 litre de llet amb 1 cullerada sopera de cacau, 20 g d’avellanes i una mica de sucre al gust. Deixa-ho a la nevera perquè es refredi i serveix-lo ben fresquet. Així de fàcil! Atreveix-te a preparar un batut de cacau a casa.

 

Batut de nespres i préssec

Pela i talla a trossets 2 préssecs i 4 nespres i introdueix-los, juntament amb 500 ml de iogurt líquid, en una batedora. Tritura-ho tot bé, fins a obtenir un líquid homogeni, sense cap trosset i serveix-ho ben fresquet amb uns glaçons. Si t’agraden les nespres, pren nota perquè t’apassionarà aquesta fantàstica combinació!

Assaboreix els mesos d’estiu amb aquestes espectaculars receptes!