A partir del 12 de juny arriben les nostres coques de Sant Joan a Turris. No t’oblidis de reservar la teva!  N’hi ha per a tots els gustos: coca de brioix amb crema, coca de brioix amb fruita, coca de llardons, i coca de full farcida de crema o de xocolata.

Aquest Sant Joan, ajuda’ns a ajudar! A Turris ens agrada col·laborar amb iniciatives que fan un bé a la nostra societat, accions solidàries que ajuden a les associacions a fer la seva tasca amb les persones que ho necessiten. Per això, aquest Sant Joan col·laborarem amb la Fundació Acción Planetaria. Els dies 22 i 23 de juny, per cada coca de Sant Joan Turris que compris, estaràs aportant 0,10€ al desenvolupament de les activitats que realitza la fundació.

 

Què és la Fundació Acción Planetaria?

És una fundació sense ànim de lucre que realitza accions solidàries relacionades amb l’alimentació, la salut, l’educació, la sostenibilitat i els projectes internacionals.

A Barcelona, donen servei odontològic a persones sense recursos i alimentació a persones vulnerables. Actualment, estan centrats en col·laborar amb la comunitat de Catalunya i afavorir a les persones que avui en dia pateixen més necessitats arrel de la crisis actual generada.

 

Què fan a la Fundació Acción Planetaria?

Fundació Acción Planetaria realitza accions solidàries relacionades amb l’alimentació, la salut, l’educació, la sostenibilitat:

  • Acció Culinària: és un programa dins de la fundació que es dedica a elaborar i distribuir menjar a les persones que més ho necessiten. Gràcies a les donacions de les empreses i al treball diari de voluntaris, construeixen xarxa de solidaritat per viure en una comunitat més justa, donant suport a les persones que han quedat més afectades per aquesta crisis.
  • Esmorzars saludables: gràcies als proveïdors i empreses solidàries, han entregat uns 20 mil entrepans per recolzar al professional sanitari durant aquest període actual que estem vivint.
  • Clínica Dental Solidària: ofereixen serveis odontològics a persones sense recursos. A la vegada, els beneficiaries d’aquests serveis odontològics, retornen el favor a la societat, mitjançant el “Banc del temps”, posat en marxa per la Fundació Acción Planetaria.

 

Turris col·labora amb la Fundació Acción Planetaria

A Turris hem volgut aportar el nostre gra de sorra i per això donarem 0,10€ per coca de Sant Joan venuda els dies 22 i 23 de juny. Mira els horaris i quin obrador Turris tens més proper al teu barri i no et quedis sense la teva coca solidaria! O compra-les al nostre obrador on-line turris.es/shop.

A més, també pots convertir-te en membre de la Fundació Acción Planetaria donant una quota periòdica que permetrà que puguin seguir realitzant la seva tasca o apuntar-te al seu programa de voluntariat.

Vols saber més sobre l’origen i la historia de la coca de Sant Joan? Et recomanem que llegeixis l’article Coca de Sant Joan.