Com bé sabem, el Nadal és una època per compartir, fer molts regals i gaudir amb els teus dels bons moments, reunits a la taula amb la família i amics. Però, què és el que no pot faltar per Nadal?

Tots tenim ben clar que un Nadal sense dolços és un Nadal a mig fer. És per això que t’ensenyem quins són els dolços típics d’aquesta època i com a Turris, els elaborem amb molt de tacte i delicadesa perquè puguis gaudir dels millors productes.

Quins dolços nadalencs pots trobar en els nostres obradors Turris per a aquestes festes?

En cada família sempre hi ha una persona que és el més “cuinetes” i altres que prefereixen comprar algún detall bo i fet en les reunions familiars. Nosaltres proposem per als primers, l’elaboració de dolços com el pa de pessic, pastissos, galetes, coques o carquinyolis. Però, als segons, els convidem a venir als nostres obradors Turris i trobar tots el productes necessaris per a tenir una taula ben completa.

Comencem!

El Panettone

El panettone de xocolata o el panettone de fruita són l'opció perfecta si el que realment us agrada és menjar a pessics. Gràcies a la seva massa de brioix, adquireix una esponjositat i frescor com cap altre dolç. Encara que no sigui d'origen espanyol, a Turris aconseguim fer-te viatjar a Itàlia i que puguis provar una experiència única.

El Torró

Quan pensem en dolços nadalencs ens venen al cap els famosos torrons i és que no permetem que aquests faltin a la nostra taula. De fet, avui dia, podem trobar torrons de tots (o gairebé tots) els sabors i textures. A Turris, t'oferim una gamma d'aquests dolços nadalencs amb una qualitat exquisita que no et deixaran indiferent. Els nostres torrons de xocolata “crunchy”, de xocolata i avellanes i de gema elaborats artesanalment.

Si ets una persona llaminera, et proposem el “torró de xocolata i avellanes”. Un torró de xocolata negra amb les millors avellanes torrades seleccionades. Elaborat artesanalment, a Turris seguim amb la tradició de cuidar-ho tot al mil·límetre per mantenir aquesta essència nadalenca, la qual apel·lem amb les nostres creacions. Pren-t'ho amb calma i permet a la xocolata desfer-se en la teva boca.

Si el que realment t'interessa és no trencar amb les tradicions i sou una família de costums, et proposem el “torró de xocolata crunchy”, el torró de Nadal de sempre. Un dolç molt cruixent amb arròs inflat que elaborem de manera artesanal, sense presses i amb cura perquè conservi la seva essència, la de tota la vida.

T'agrada la crema catalana i sempre que tens l'oportunitat la proves? Aquí et donem una oportunitat més per provar el que es convertirà en el teu torró preferit: el “torró de gemma”. Amb una textura increïble i amb un sabor deliciós, és un torró molt dolç i tou amb una inconfusible capa de gemma cremada que et recordarà a la teva tan estimada crema catalana.

La trena de Nadal

Una de les nostres peces preferides per gaudir aquestes festes, la trena de Nadal, ideal per compartir i acompanyar amb una beguda ben calenta en els dies de fred. Els ingredients principals d'aquesta trena de Nadal són la mantega, les nous, les panses i la farina de blat pura, sense additius i molta, la qual cosa fa que es conservi la part més nutritiva i sana del gra, donant com a resultat una pasta fullada deliciosa.

Els Polvorons

Sempre que pensem amb el Nadal, després dels regals i la multitud de reunions en família, pensem en el menjar i els dolços que mai falten a les nostres taules. Els polvorons són l'altre dolç, al que mai diem que no i es converteixen en els principals protagonistes durant les festes. Són un dolç tradicional que a tots agrada i quan els olorem, ja se'ns fa la boca aigua. A més, és molt fàcil gaudir de la seva increïble textura tan característica amb el seu particular gust i aroma a canyella, llimona i ametlla.

L'Arbret

Us agrada que els dolços siguin temàtics i originals? Tenim el dolç perfecte per a tu i els teus! Un pastís en forma d'arbre nadalenc, tou i dolç amb trossets de fruita seca i panses, és el pastís perfecte per acompanyar el cafè després de tots els menjars de les festes. Però, si no us convencen ni la fruita seca ni les panses, i sou més llaminers, també elaborem un bescuit en forma d'arbre nadalenc més dolç i amb trossets de xocolata. Aquest últim, també és una opció molt recomanable per als més petits de la casa.

El Pa de Nadal

I finalment, però no menys important, el nostre increïble pa de Nadal. Com cada mes, una nova elaboració arriba a Turris i aquesta vegada, el pa de Nadal, amb un sabor intens i característic, és el producte estrella per a compartir amb el plat principal junts en la taula. Fosc, rústic i casolà, està elaborat artesanalment amb massa mare de Turris que fermenta entre 18 i 24 hores, amb una barreja de les millors nous, panses i fruita dessecada que fan que sigui un pa amb un sabor deliciós, amb una major conservació i gaudeixis d'un plaer únic.

Gaudeix de les elaboracions artesanes de Turris aquestes festes, perquè a ningú ens amarga un dolç i menys en èpoques nadalenques. Junts a taula, bones festes!

Troba el dolç protagonista del teu nadal en els nostres obradors Turris.