A Turris ens agrada col·laborar amb iniciatives que fan un bé en la nostra societat, accions solidàries que ajuden a les associacions a fer la seva tasca amb les persones que ho necessiten. Per això, aquest Sant Joan col·laborarem amb la Fundació Privada Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica (Oncolliga). Els dies 22 i 23 de juny, per cada coca de Sant Joan Turris que compris, estaràs aportant 0,10€ a l’atenció integral de persones amb càncer.

Què és la Fundació Oncolliga?

És una entitat sense ànim de lucre que ofereix atenció psicosocial a persones amb càncer i als seus familiars durant tota la malaltia. El seu objectiu és millorar el benestar i la qualitat de vida dels afectats. A més a més, l’Oncolliga realitza activitats de sensibilització, divulgació i prevenció.

Professionals de la Psicooncologia, del Treball Social i del Treball Familiar, amb el suport de persones voluntàries, ofereixen de forma gratuïta atenció integral per donar resposta de manera àgil i immediata a les seves necessitats.

Què fan a l’Oncolliga?

Presten diversos serveis d’orientació, suport i acompanyament a pacients oncològics i familiars durant tota la malaltia.

  • Atenció psicològica com tractaments per facilitar l’adaptació a la vida després del càncer, teràpia sexual i de parella, elaboració del dol, grup d’ajuda a joves, taller psico-terapèutic grupal o musicoteràpia.
  • Servei d’atenció a domicili per facilitar la permanència a la llar familiar i alleugerir la càrrega de la persona cuidadora principal.
  • Préstec de material clínic per millorar el confort de la persona afectada.
  • Ajudes econòmiques per a despeses puntuals derivades de la malaltia per a les persones més necessitades.
  • Orientació dietètica individual per a pacients que tenen dificultats en l’alimentació a causa dels tractaments.
  • Banc de perruques i complements solidaris.
  • Orientació jurídica-laboral.
  • Orientació d’estètica oncològica i cura de la pell, amb el suport de la Fundació Ricardo Fisas – Natura Bissé.
  • Derivació de pacients a la Clínica Odontològica Solidària del Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya per a pacients de càncer socialment desfavorits i en risc d’exclusió social.
  • Programes comunitaris de prevenció, educació, sensibilització i rehabilitació: tallers de respiració, ioga, meditació, gestió de l’estrès, tallers de maquillatge oncològic i conferències diverses.

Col·labora amb la Fundació Oncolliga

A Turris hem volgut aportar el nostre gra de sorra i per això donarem 0,10€ per coca de Sant Joan venuda els dies 22 i 23 de juny. Mira els horaris i quin obrador Turris tens més proper al teu barri i no et quedis sense coca!

Pots convertir-te en Col·laborador/a de La Fundació donant una quota periòdica que permetrà que puguin seguir realitzant la seva tasca (Col·labora Oncolliga) . A més a més, l’Oncolliga ofereix programes de voluntariat que poden ser d’acompanyament domiciliari, hospitalari o testimonial; de difusió i activitats, participant en l’organització d’accions per obtenir recursos; d’assessorament, de suport administratiu, de formació o de realització de tallers.

Coques de Sant Joan a Turris

A partir del 14 de juny arriben les nostres coques de Sant Joan a Turris. No t’oblidis de reservar la teva!  N’hi ha per a tots els gustos: coca de brioix amb pinyons, coca de brioix amb crema, coca de brioix amb fruita, coca de llardons, i coca de full amb farcit de cabell d’àngel, de crema o de xocolata.

Aquest Sant Joan, ajuda’ns a ajudar!