Una coca solidària amb la Fundació Roure

Arriba Sant Joan i a Turris  volem fer d’aquesta diada, una festa de la solidaritat. Per això col·laborem amb la iniciativa solidària de la Fundació Roure. Perquè volem ajudar-los a continuar la seva tasca amb qui més ho necessita; de la recaptació que aconseguim per la venda de cada coca de Sant Joan dels dies 22 i 23 de juny, donarem una part a aquesta fundació.

Podreu reservar les coques que més us agradin: de brioix amb crema o fruita i pinyons, de full farcida de xocolata, crema o cabell d’àngel, o la de llardons amb ametlla...no us quedeu sense elles per a la revetlla!

Aquest Sant Joan, siguem solidaris de proximitat!  

Què fa la Fundació Roure?

La Fundació Roure és una organització arrelada al barri de Ciutat Vella. El seu objectiu és aconseguir cobrir les necessitats bàsiques de la gent gran, les famílies i les persones en situació precària. Li donen les eines per allunyar-los de la pobresa. Volen que tinguin una vida digna, responsable i autònoma, i ho fan des de la immediatesa, el treball en equip i la solidaritat. 

Tenen 10 projectes socials entre els quals podem veure:

  • Viure i conviure: proporciona companyia a persones grans i autònomes disposades a compartir pis amb estudiants universitaris sense recursos que busquen allotjament al llarg de la seva etapa universitària. En surten forts vincles intergeneracionals que donen vida als grans i tranquil·litat als joves.
  •  Ajuda integral a la vulnerabilitat energètica: amb l’objectiu de combatre la pobresa energètica i educar en un menor consum, es fa una rehabilitació d’habitatges amb grans necessitats.
  • Botiga solidària: espai que proporciona roba per la família i per la llar a preus assequibles. Una clara aposta pel comerç de proximitat i de segona mà que busca donar una segona vida als productes, procedents de donacions, tot fomentant un consum més sostenible i solidari.
  • Taller i Escola de Costura Emili Papirer: s’hi realitzen cursos de formació per a persones en situació de vulnerabilitat per garantir-ne la posterior inserció laboral i autonomia.

Intenten arribar on no arriben les administracions públiques i ho fan a través de projectes i accions especialment dissenyades per millorar la qualitat de vida de les persones més vulnerables i el seu benestar, a través de la participació social.

Aquest any col·laborem amb la Fundació Roure

Us animem a col·laborar i com ja és tradició, dins d’aquest marc de participació social, a Turris ens sumem amb les nostres coques solidàries. Per això, com ens vau demanar a través de xarxes socials, ajudarem a la Fundació Roure, i ho farem donant un donatiu per cada coca de Sant Joan venuda entre els dies 22 i 23 de juny.  

Pots fer-te amb les nostres coques a través de l’obrador online , o comprant a qualsevol obrador Turris  a prop del teu barri i... no et quedis sense la teva coca solidària! 

Animem a tothom a col·laborar activament amb la Fundació Roure amb les nostres coques de Sant Joan els dies 22 i 23 de juny i també a través de la seva pàgina web  fent-te soci o amb una donació puntual. Hem de treballar amb les persones que ho necessiten. També us podeu fer voluntaris a  través de l’email: voluntariat@fundacioroure.org. 

Impliquem-nos amb els altres! Siguem solidaris i gaudim de Sant Joan amb les nostres coques!