Coca de Ceba i Pebrot
És una coca tradicional del receptari català amb una base de pa, fina i cruixent, coberta d'una bona ceba i pebrot vermell.
Comensals: 4
La coca d'escalivada és el piscolabis perfecte. Però, si a més a més l'acompanyes d'una crema de verdures o d'una amanida, tindràs un menú lleuger, bo i saludable. És, també, una solució deliciosa per a un sopar amb amics o una celebració. Les elaborem diàriament de forma artesanal. Sense pressa, amb cura i amb ofici, com tota la vida.
L'ingredient principal de la coca d'escalivada és la farina de blat neta, sense additius i molta, cosa que fa que es conservi la part més nutritiva i sana del gra, i com a resultat tens una coca gustosa i de bon profit.
- Gluten
- Si
- Sèsam
- No
- Fruits amb closca
- No
- Llet i Lactosa
- No
- Soja
- No
- Mostassa
- No
- Ou i derivats
- No
- Peix i derivats
- No
- Temps de preparació
- 24 hores
També et podria agradar