Barra Integral

1,20 €

La barra integral és un pa fosc molt senzill, saludable i pur. El seu gust és lleugerament àcid, propi del pa integral. Només conté farina de blat 100% integral, agua i sal, i està elaborat artesanalment amb massa mare i llargues fermentacions.

Comanda superior a 20€, enviament 2,90€
Entrega el mateix dia per comandes abans de les 13:00h

Es tracta d´un pa integral sense artificis, en forma de llarga i estreta barra, que resulta idoni per acompanyar qualsevol menjar saludable del dia a dia. Per la seva forma i gust, també és perfecte per a entrepans amb els teus ingredients vegetals preferits i algun formatge.

El pa integral es fa amb farines sense refinar. El nostre, amb farines integrals, fan que el gra romangui sencer i inclogui tot el segó. Per això conté una gran quantitat de fibra dietètica i conserva les seves propietats nutritives, convertint-lo en un pa més saludable.

La massa mare amb què s'elabora aquest pa, reposa i fermenta entre 18 i 24 hores. Això fa que sigui un pa de més bon profit, que tingui un gust deliciós i que duri més temps. Després d'aquest procés, s'amassa, s'elabora i s'enforna diàriament als nostres obradors de barri pels forners. Sempre hi podràs trobar aquest pa i, també, aquí, al nostre obrador online.

Ingredients: Farina integral de blat, aigua, massa mare (gluten) i  sal

Pot contenir traces d'ous, llet i derivats, sèsam, fruits de clofolla, i soja.

Gluten
Si
Sèsam
No
Fruits amb closca
No
Llet i Lactosa
No
Soja
No
Mostassa
No
Ou i derivats
No
Peix i derivats
No
No hi ha ressenyes

També et podria agradar

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: