Pa de Coca
El pa de coca s'elabora amb oli d'oliva verge, un fet que li aporta una aroma inconfusible. És un pa de sabor suau, crosta fina i cruixent, i poca molla, molt lleugera i porosa, que es prepara cada dia als nostres obradors de barri.
Per a les comandes online entregades entre les 9:00 i les 10:00, no podrem garantir el tall del pa a causa de la seva recent cocció.
És una varietat de pa de la gastronomia catalana que s'assembla molt al pa de vidre. Es tracta d'un pa de crosta molt fina i cruixent, amb una molla molt lleugera i alveolada. L'opció perfecta per a sucar amb tomàquet i acompanyar-lo d'embotits durant un sopar, com a base d'una coca o, simplement, torrat i amb una mica d'oli.
L'ingredient més característic d´aquest pa és l'oli d'oliva, que li aporta un gust inconfusible que, junt amb les farines sense additius amb què s'elabora, fan que aquest pa sigui de bon profit.
Cada dia s'amassa, s'elabora i s'enforna pels forners als nostres obradors de barri. Sempre hi podreu trobar aquesta barra i, també, aquí, en el nostre obrador online.
- Gluten
- Si
- Sèsam
- No
- Fruits amb closca
- No
- Llet i Lactosa
- No
- Soja
- No
- Mostassa
- No
- Ou i derivats
- No
- Peix i derivats
- No