Pa de Coca

2,55 €

El pa de coca s'elabora amb oli d'oliva verge, un fet que li aporta una aroma inconfusible. És un pa de sabor suau, crosta fina i cruixent, i poca molla, molt lleugera i porosa, que es prepara cada dia als nostres obradors de barri.


Per a les comandes online entregades entre les 9:00 i les 10:00, no podrem garantir el tall del pa a causa de la seva recent cocció.

Tallat
Gruixut No tallat
Comanda superior a 30€, enviament GRATUIT
Vols rebre la teva comanda avui? Fes-la abans de les 13:00h

És una varietat de pa de la gastronomia catalana que s'assembla molt al pa de vidre. Es tracta d'un pa de crosta molt fina i cruixent, amb una molla molt lleugera i alveolada. L'opció perfecta per a sucar amb tomàquet i acompanyar-lo d'embotits durant un sopar, com a base d'una coca o, simplement, torrat i amb una mica d'oli.

L'ingredient més característic d´aquest pa és l'oli d'oliva, que li aporta un gust inconfusible que, junt amb les farines sense additius amb què s'elabora, fan que aquest pa sigui de bon profit.

Cada dia s'amassa, s'elabora i s'enforna pels forners als nostres obradors de barri. Sempre hi podreu trobar aquesta barra i, també, aquí, en el nostre obrador online.

Gluten
Si
Sèsam
No
Fruits amb closca
No
Llet i Lactosa
No
Soja
No
Mostassa
No
Ou i derivats
No
Peix i derivats
No
No hi ha ressenyes

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: