Xusco integral
Xusco integral
Xusco integral cortado
Xusco integral
Xusco integral
Xusco integral cortado

Xusco Integral

1,85 €

El xusco integral és un pa fosc molt senzill, saludable i pur. El seu sabor és lleugerament àcid, propi del pa integral.

Solament conté farina de blat 100% integral, aigua i sal, i està elaborat artesanalment amb massa mare i llargues fermentacions. Sense pressa, amb cura i amb ofici. Com tota la vida.


Per a les comandes online entregades entre les 9:00 i les 10:00, no podrem garantir el tall del pa a causa de la seva recent cocció.

Tallat
Prim Gruixut No tallat
Comanda superior a 30€, enviament GRATUIT
Vols rebre la teva comanda avui? Fes-la abans de les 13:00h

Aquest pa, per la seva textura, gust i forma de xusco és ideal per a unes torrades vegetals amb els teus ingredients preferits. Recorda que pots demanar-lo tallat a llesques fines o normals i emportar-te'l llest per a consumir o congelar.

El pa integral es fa amb farines sense refinar. Les farines integrals del nostre pa fan que el gra romangui sencer i inclogui tot el segó. Per això, conté una gran quantitat de fibra dietètica, conserva les seves propietats nutritives i el converteix en un pa més saludable.

La massa mare amb què s'elabora aquest pa, reposa i fermenta entre 18 i 24 hores. Això fa que sigui un pa de més bon profit, que tingui un gust deliciós i que duri més temps. Després d'aquest procés, s'amassa, s'elabora i s'enforna diàriament als nostres obradors de barri pels forners. Sempre podràs trobar-hi aquest pa i, també, aquí, al nostre obrador online.

Gluten
Si
Sèsam
No
Fruits amb closca
No
Llet i Lactosa
No
Soja
No
Mostassa
No
Ou i derivats
No
Peix i derivats
No
No hi ha ressenyes

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: