Rodó d'Espelta i Sègol
El rodó d'espelta i sègol s'elabora amb farines 100% integrals. Té un gust intens, una crosta fina i alhora cruixent, i una molla espessa, aromàtica i densa.
És el pa preferit dels amants del pa integral. El fem amb massa mare i llargues fermentacions.
Per a les comandes online entregades entre les 9:00 i les 10:00, no podrem garantir el tall del pa a causa de la seva recent cocció.
Aquest pa, amb la seva molla espessa, és perfecte per a un esmorzar o sopar amb llesques o torrades. Pots triar l'opció de demanar-lo tallat a llesques fines o normals. Les llesques fines són perfectes per acompanyar amb embotit, tàrtar, patés vegetals (hummus, guacamole…), o, directament, amb vegetals crus com enciam o tomàquet.
La massa mare amb la qual s'elabora aquest pa reposa i fermenta entre 18 i 24 hores. Això fa que sigui un pa de bon profit, que tingui un gust deliciós i que duri més temps. Després d'aquest procés, s'amassa, s'elabora i s'enforna diàriament als nostres obradors de barri pels forners. Sempre podràs trobar-hi aquest pa i, també, aquí, al nostre obrador online.
Les farines d'espelta i de sègol d'aquest pa són 100% integrals, seleccionades amb cura i procedents d'Espanya.
- Gluten
- Si
- Sèsam
- No
- Fruits amb closca
- No
- Llet i Lactosa
- Si
- Soja
- No
- Mostassa
- No
- Ou i derivats
- No
- Peix i derivats
- No