Rodó
El rodó és un pa de molla blanca, alveolada i esponjosa. Amb una crosta cruixent i un gust intens i característic gràcies a la malta que conté.
S'ha elaborat amb massa mare i llargues fermentacions. Sense pressa, amb cura i amb ofici. Com tota la vida.
Aquest pa és ideal per a qualsevol tipus de torrada o entrepà amb els vostres ingredients preferits. Podeu demanar-lo tallat a llesques fines o normals. També, és perfecte per acompanyar unes delicioses carns a la brasa.
La massa mare amb la qual s'elabora aquest pa reposa i fermenta entre 18 i 24 hores. Això fa que sigui un pa de bon profit, que tingui un gust deliciós i que duri més temps. Després d'aquest procés, s'amassa, s'elabora i s'enforna diàriament als nostres obradors de barri pels forners. Sempre hi podràs trobar aquest pa i, també, aquí, al nostre obrador online.
L'ingredient principal d'aquest pa és la farina de blat neta, sense additius i molta, amb que es conserva la part més nutritiva i sana del gra i, com a resultat, tenim un pa saborós i de bon profit.
- Gluten
- Si
- Sèsam
- No
- Fruits amb closca
- No
- Llet i Lactosa
- No
- Soja
- No
- Mostassa
- No
- Ou i derivats
- No
- Peix i derivats
- No
També et podria agradar