O no tens temps o sempre et fa mandra passar estona a la cuina... La qüestió és que cuinar no és el teu fort! Però, clar… A qui no li agrada que li expliquin una recepta ràpida que converteixi un sopar normal i corrent, en un sopar de qualitat? Som-hi! Estàs a punt de descobrir les curiositats del nostre pa Micuit i una de les moltes receptes que podràs fer amb aquest pa.

 

Deus estar preguntant-te què és el pa Micuit. No has escoltat mai un pa que es digui així, oi? A Turris una de les coses que no ens falta és la imaginació. Cert és que en Xavi Barriga li volia dir el pa dels 10 minuts. Per què? Fàcil! És un pa que amb un tres i no res, ja sigui al forn, a la torradora o a la sandvitxera, estarà llest i semblarà que estigui recentment fet. Però, finalment, ens vam decantar per Micuit (perquè està mig cuit! Enginyosos, oi?).

 

Responent a la pregunta inicial… És un pa de vidre! És molt versàtil: el pots deixar al congelador fins a sis mesos i, per això, ve envoltat d’una bossa de plàstic. Quan no tinguis idees per cuinar i necessitis un sopar de qualitat, l’agafes del congelador i, en 10 minuts, tens un pa que semblarà que estigui acabat de fer  i, evidentment, per llepar-te’n els dits!

 

Ara que ja saps què és el pa Micuit de Turris, només cal que descobreixis aquesta recepta per preparar Micuit amb mozzarella i pernil salat, un plat molt fàcil de cuinar i, alhora, boníssim! Però, sabies que el pa de vidre pot ser l’aliment estrella per a qualsevol recepta per tal de seguir una dieta mediterrània? De fet, el plat que et portem avui és molt equilibrat gràcies als seus ingredients: formatge, ruca, pernil… Una recepta amb un pa de qualitat, quin resultat obté? Un sopar de qualitat!

 

Per cert! També tenim els Minicuits. És el mateix, però en versió petita: un panet quadrat individual! BO-NÍS-SIM!

Doncs, ja saps! Una exquisidesa ideal per congelar i treure una nit d'embotits improvisada! Bon profit!