Micuit
El Micuit és un pa a mig coure, pensat perquè l'acabis de fer a casa i sempre puguis tenir un pa acabat de fer. És similar al pa de coca i al pa de vidre, amb una crosta molt fina i cruixent, amb poca molla, que és lleugera i alveolada, i un gust molt suau.
Un imprescindible al congelador!
Aquest pa és una bona opció per a sucar-lo amb tomàquet i acompanyar-lo d'embotits, com a base d'una coca o, simplement, torrat i amb una mica d'oli.
Tenir un bon pa acabat de fer a casa en 10 minuts, per a un sopar o una visita inesperada, ha convertit aquest pa en un dels més desitjats.
Només cal guardar-lo al congelador i treure'l quan vulguis. En 10-12 minuts de forn, tindràs un pa deliciós i acabat de fer a la teva taula.
Cada dia s'amassa, s'elabora i s'enforna pels forners als nostres obradors de barri. Sempre hi podràs trobar aquesta barra i, també, aquí, al nostre obrador online.
- Gluten
- Si
- Sèsam
- No
- Fruits amb closca
- No
- Llet i Lactosa
- No
- Soja
- No
- Mostassa
- No
- Ou i derivats
- No
- Peix i derivats
- No
També et podria agradar