Croissant banyat de xocolata
Croissant banyat de xocolata
Croissant banyat de xocolata tallat
Croissant banyat de xocolata
Croissant banyat de xocolata
Croissant banyat de xocolata tallat

Croissant Banyat

1,95 €

Aquest és, probablement, el croissant més dolç que mai hagis tastat. Creat a partir de finíssimes i cruixents capes de delicada pasta de full, està banyat amb la nostra xocolata negra (64%).

Però no només això. T'agrada molt la xocolata? Doncs, també està farcit d'una dura barreta de xocolata i coberta de cruixents xips de xocolata.

Disponible només dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres

Comanda superior a 30€, enviament GRATUIT
Vols rebre la teva comanda avui? Fes-la abans de les 13:00h

Aquest croissant és un caprici perfecte per als amants de la xocolata. La suau pasta de full junt amb l'intens sabor i les diferents textures de la xocolata, converteixen un sol mos en un moment de plaer i gaudi per als més llaminers.

La massa de pasta de full amb què s'elabora aquest croissant és de llargues fermentacions. Això fa que tingui un gust deliciós i que duri més temps. Després d'aquest procés de fermentació, s'enfornen diàriament als nostres obradors de barri, excepte durant els mesos d'estiu. La xocolata patiria durant els dies de més calor de l'any.

Els seus ingredients principals són la nostra xocolata negra (64%), el llard de porc i la farina de blat neta, sense additius i molta, el que fa que es conservi la part més nutritiva i sana del gra, donant com a resultat un croissant molt gustós i de bon profit.

Si ho vols, pots aprendre a fer aquest pasta amb Xavier Barriga, mestre forner de Turris, al nostre Taller Solidari de croissant.

Gluten
Si
Sèsam
No
Fruits amb closca
No
Llet i Lactosa
Si
Soja
Si
Mostassa
No
Ou i derivats
No
Peix i derivats
No
No hi ha ressenyes

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: