Palmera Banyada
Es tracta de la clàssica palmera Turris de pasta de full de mantega i caramel·litzada amb sucre, però amb una meitat banyada en deliciosa xocolata negra (64%) perquè no hagis de triar entre la normal o la de xocolata.
Elaborada amb la nostra pasta de full original, la seva textura és cruixent i el seu gust encara més dolç en barrejar-se amb la xocolata.
Disponible només dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres
Hi ha moltes versions de palmera i, sens dubte, una de les eleccions sempre està entre la normal o la de xocolata. Amb aquesta palmera, problema resolt! Meitat sucre, meitat xocolata.
La palmera és una especialitat de la rebosteria francesa en què, per descomptat, la mantega no hi pot faltar. Per això, a Turris prestem especial atenció a aquest ingredient en la boníssima pasta de full amb què elaborem les nostres palmeres.
Ens atrevim a dir que és una delícia per als amants de la pasta de full i un berenar perfecte per als més llaminers. Ja ens ho explicaràs!
Els ingredients principals d'aquesta palmera són la mantega, la nostra xocolata negra i la farina de blat neta, sense additius i molta, cosa que fa que es conservi la part més nutritiva i sana del gra, donant com a resultat una palmera molt gustosa i de bon profit .
Els forners fan aquestes palmeres als nostres obradors de barri diàriament, excepte durant els mesos d'estiu. La xocolata patiria durant els dies de més calor de l'any.
- Gluten
- Si
- Sèsam
- No
- Fruits amb closca
- No
- Llet i Lactosa
- Si
- Soja
- Si
- Mostassa
- No
- Ou i derivats
- No
- Peix i derivats
- No