Panettone de Xocolata
Si hi ha res que caracteritzi aquest gran brioix de Nadal farcit de toves llavors de xocolata, és la seva frescor i l'esponjositat. Això només s'aconsegueix amb llargs temps de repòs i fermentació de la massa, tal com mana la recepta tradicional del panettone.
La combinació de la massa de brioix del panettone amb les llavors de xocolata que es fonen a la boca junta amb el brioix, no hi ha manera de descriure-la. És senzillament deliciosa. I si preferiu la versió més clàssica, el panettone amb trossets de fruita confitada també us encantarà.
Compartir-lo en berenars amb família, en reunions de Nadal amb amics o portar-lo a l'oficina per a l'esmorzar nadalenc és garantia d'èxit. Però, tenir-lo sobre el marbre de la cuina és un veritable perill si no vols passar tot el dia pessigant-lo. És un brioix irresistible! Dolç, suau i sucós. Exageradament esponjós i molt tendre.
Te'l servim en una capsa de cartró que, a més de facilitar-te el transport, conserva la frescor i el fa perfecte per a regalar.
Hi ha diverses llegendes sobre l'origen d'aquest pa dolç italià, que s'ha convertit en un imprescindible a les nostres taules de Nadal. Aquesta pasta amb forma de cúpula és un dels dolços tradicionals que no pot faltar a les sobretaules i els esmorzars durant aquestes dates.
Ja pots comprar aquí el teu panettone, i recollir-lo al teu obrador de barri més pròxim, sense haver de fer cues. Així, ens assegurem que arribi a les teves mans fresc, tendre i amb tot el sabor.
- Gluten
- Si
- Sèsam
- No
- Fruits amb closca
- Si
- Llet i Lactosa
- Si
- Soja
- Si
- Mostassa
- No
- Ou i derivats
- Si
- Peix i derivats
- No