Torrades Normals
Les torrades normals són fines i cruixents llesques de pa de la nostra emblemàtica Barra Turris torrades al forn.
Se serveixen en bosses d'uns 300 g. Pots conservar-les amb el mateix embolcall i consumir-les al ritme que vulguis.
Les torrades normals de tota la vida que es llescaven de les barres de pa, ara ja llestes per a menjar. Tallades i torrades. Són perfectes per a esmorzar amb mantega i melmelada, per a sucar en una xocolata desfeta o per acompanyar patés i embotits.
La massa mare amb què s'elabora aquesta barra de pa, reposa i fermenta entre 18 i 24 hores. Això fa que sigui un pa de més bon profit, que tingui un gust deliciós i que duri més temps. Després d'aquest procés, s'amassa, s'elabora i s'enforna diàriament als nostres obradors de barri pels forners. Sempre hi podràs trobar aquestes torrades i, també, aquí, al nostre obrador online.
L'ingredient principal d'aquest pa és la farina de blat neta, sense additius i molta, cosa que fa que es conservi la part més nutritiva i sana del gra i com a resultat tenim un pa gustós i de bon profit.
- Gluten
- Si
- Sèsam
- No
- Fruits amb closca
- No
- Llet i Lactosa
- No
- Soja
- No
- Mostassa
- No
- Ou i derivats
- No
- Peix i derivats
- No