Tornada a l'escola

Filtres actius

Brioix de l'Amistat

Aquest clàssic brioix de mantega és molt tendre, esponjós i cobert d'una fina capa de sucre. El seu nom fa honor a la seva forma: set boletes fàcils de desprendre amb la mà per a compartir amb els teus éssers estimats.Converteix un berenar amb amics en un moment ple de significat!
Disponible
3,90 €

Mini Magdalenes amb Xocolata (12u)

Les Mini Magdalenes amb xocolata són les clàssiques magdalenes del nostre mestre forner Xavier Barriga, però en format petit i amb xips de xocolata a la seva esponjosa massa.Te les servim en una bossa de 12 unitats que permet que es conservin bé fins a 21 dies i que siguin fàcils de portar on vulguis.
Disponible
2,95 €

Mini Magdalenes (12u)

Les Mini Magdalenes es basen en l'emblemàtica magdalena artesanal del nostre mestre forner Xavier Barriga, però en format mini. Petites, esponjoses i amb tota la seva aroma a tradició.Te les servim en una bossa de 12 unitats perquè les puguis portar on vulguis i que es conservin bé durant dies.
Disponible
2,85 €

Ensaïmada

És la nostra ensaïmada clàssica i sense farciment. Un delicat pastís en forma d'espiral, ensucrat, però lleuger, i amb una textura molt suau i esponjosa.Les elaborem artesanalment als nostres obradors de barri amb respecte per tota la seva tradició i deixant que la massa reposi i fermenti.
Disponible
1,50 €

Turriscao

El nou berenar preferit dels petits de la casa, el Turriscao, un tendre brioix farcit de crema de cacau.
Disponible
1,50 €

Panet de Mantega i Xocolata

Aquest panet individual de mantega, tendre i ple de llavors de xocolata és, sens dubte, el preferit dels infants. Trobar-se a la sortida de l'escola amb aquest berenar sorpresa és un premi!Només està disponible en època escolar, ni per Nadal ni a l'estiu, perquè volem oferir-te una opció sorpresa per a aquest dia a dia que de vegades es fa tan dur....
Disponible
1,35 €

Cargolet

El més estimat pels petits de la casa!
Disponible
1,30 €

Mini Ensaïmada

És la nostra ensaïmada clàssica i sense farciment, en format mini. Un delicat pastís en forma d'espiral, ensucrat, però lleuger, i amb una textura molt suau i esponjosa.L'elaborem artesanalment als nostres obradors de barri amb respecte per tota la seva tradició tot deixant que la massa reposi i fermenti.
Disponible
0,95 €

Panet Viena Llis

El panet de Viena llis és un pa blanc individual, tou i amb una crosta molt lleugera i llisa. La mantega i el toc de sucre li aporten un gust dolç deliciós.Elaborats sense pressa, amb cura i amb ofici. Com tota la vida.
Disponible
0,90 €

Mini Croissant de Xocolata

Petit croissant de pasta de full farcit de xocolata negra i cobert de sucre llustre. Cruixent per fora i suau i cremós per dins.Elaborat diàriament de forma artesanal, té un gust intens, una aroma dolça i una textura de pasta de full.
Disponible
0,36 €

Mini Croissant Normal

Petit croissant amb banyes elaborat diàriament de forma artesanal pels forners: té un gust clàssic, una aroma dolça i una textura de pasta de full, cruixent per fora i suau per dins.
Disponible
0,24 €