Encara que quedi poc perquè l'hivern acabi, has d'alimentar-te amb els millors productes de temporada per tal que el teu sistema immunitari es reforci i prevenir malalties. 

Donaràs la benvinguda a la primavera ple d'energia! A Turris apostem pels productes de temporada, productes que tenen nombroses propietats i beneficis i que ajuden a combatre qualsevol malaltia.

Dit això, comencem? Les verdures són els aliments més potents per combatre el fred hivern, encara que només quedin unes poques setmanes. Les cebes, els alls i els porros, per exemple, contenen compostos rics en sofre amb propietats antisèptiques i mucolítiques. 

Encara que la col, el bròquil, la carxofa o l'escarola són també productes clau per reforçar les nostres defenses durant l'època hivernal. Les hortalisses són ideals per tal que el nostre organisme es reforci amb vitamines del tipus C i A, com ara la carabassa, la pastanaga, el bròquil i els espinacs. 

És per aquesta raó que, avui, et recomanem aquesta boníssima recepta per tal que puguis passar els dies d'hivern que et queden de la millor manera: una quiche de verdures i una amanida de ruca, pera i nous, acompanyada del nostre cruixent xusco Turris

Fes-te amb la teva quiche de verdures a qualsevol dels nostres obradors!

Per preparar l’amanida necessites

  • 2 peres
  • Nous
  • Vinagre de Xerès
  • Vinagre de Mòdena
  • Mostassa Dijon 
  • Soja
  • Mel
  • Ruca
  1. En primer lloc, per fer l’amaniment, aboca en un mateix bol un parell de culleradetes de vinagre de Xerès, una cullerada de vinagre de Mòdena, tres culleradetes de mostassa Dijon, un rajolinet de soja i una cullerada de mel i barreja-ho tot.  
  2. Seguidament, pela les peres i talla-les en trossos petits. 
  3. Ara, renta bé la ruca amb aigua i afegeix-la en un bol. 
  4. Un cop tinguis la ruca neta, afegeix l’amaniment, un grapat de nous i una mica de parmesà per donar-li un sabor més intens.
  5. Talla unes llesques del xusco Turris i torra’l.  

Ja tindries la teva amanida de ruca llesta! I recorda sucar la resta de l’amaniment amb el nostre cruixent xusco Turris