Quadrat Turris
El quadrat Turris és un pa blanc elaborat amb la nostra massa mare i llargues fermentacions, sense pressa, amb cura i amb ofici.
De crosta dura i cruixent, molta molla esponjosa i alveolada, i un aroma i sabor molt característics per la malta que conté, la seva forma és perfecta per treure'n llesques ben grosses.
Per a les comandes online entregades entre les 9:00 i les 10:00, no podrem garantir el tall del pa a causa de la seva recent cocció.
Aquest pa és ideal per acompanyar qualsevol plat del dia a dia. El gust i la textura són perfectes per a sucar salses i la seva forma el converteix en un pa idoni per a preparar uns emparedats amb embotits i formatges o unes aromàtiques torrades.
Recorda que pots triar l'opció de demanar-lo tallat a llesques; així el podràs desar al congelador i en podràs treure les que et calguin quan en necessitis. Només cal un toc de forn o de torradora perquè ressorgeixi tota la seva intensa aroma i sabor.
La massa mare amb la qual s'elabora aquest pa reposa i fermenta entre 18 i 24 hores. Això fa que sigui un pa de més bon profit, que tingui un gust deliciós i que duri més temps. Després d'aquest procés, s'amassa, s'elabora i s'enforna diàriament als nostres obradors de barri pels forners, on sempre podràs trobar-lo i, també, aquí, al nostre obrador online.
L'ingredient principal d'aquest pa és la farina de blat neta, sense additius i molta, cosa que fa que es conservi la part més nutritiva i sana del gra, donant com a resultat un pa gustós i de bon profit.
T'agradaria aprendre a fer bon pa a casa amb Xavier Barriga? Fes un cop d'ull al nostre Taller Solidari de Pa Fet a casa.
- Gluten
- Si
- Sèsam
- No
- Fruits amb closca
- No
- Llet i Lactosa
- No
- Soja
- No
- Mostassa
- No
- Ou i derivats
- No
- Peix i derivats
- No