Torrades de Nous
Petites i fines llesques de pa del nostre clàssic panet de nous, torrades al forn i molt cruixents. Te les oferim en bosses d'uns 300 grams on les pots conservar i anar consumint-les al ritme que vulguis.
Són perfectes amb una taula de formatges!
Les torradetes de tota la vida que sortien de les barres de pa, però ja llestes per a menjar. Tallades, enfornades i molt cruixents, com que surten del panet de nous (vincle a panet de nous), el seu gust és perfecte per a completar una taula de formatges o per a untar amb una bona melmelada o una crema de xocolata.
El panet de nous s'elabora amb farina de blat neta, sense additius i molta, cosa que fa que es conservi la part més nutritiva i sana del gra i com a resultat tens un pa gustós i de bon profit.
La massa mare amb què s'elabora aquest pa reposa i fermenta entre 18 i 24 hores. Per això és de més bon profit, té un gust deliciós i dura més temps. Després d'aquest procés, s'amassa, s'elabora i s'enforna diàriament als nostres obradors de barri pels forners. Tots els dies hi podràs trobar aquest panet i aquestes torrades i, també, aquí, al nostre obrador online.
Sempre que podem, busquem la manera de fomentar l'aprofitament alimentari. Aquesta n'és una; també, ho fem amb les torrades normals, les torrades de cereals i les torrades integrals. Aquí et deixem algunes altres maneres de conservar i reaprofitar el pa.
- Gluten
- Si
- Sèsam
- No
- Fruits amb closca
- Si
- Llet i Lactosa
- No
- Soja
- No
- Mostassa
- No
- Ou i derivats
- No
- Peix i derivats
- No