Barra Turris
La barra de pa Turris és el nostre producte més emblemàtic. De molla blanca i esponjosa i crosta cruixent, amb un gust molt característic i una intensa aroma per la malta que conté.
S'ha elaborat artesanalment amb massa mare i llargues fermentacions.
És la barra de pa ideal per a entrepans amb qualsevol tipus d'embotit, pel gust i la textura. També és un pa perfecte per acompanyar guisats de carn i sucar salses.
La massa mare amb la qual s'elabora aquesta barra de pa reposa i fermenta entre 18 i 24 hores. Això fa que sigui un pa de més bon profit, que tingui un gust deliciós i que duri més temps. Després d'aquest procés, s'amassa, s'elabora i s'enforna cada dia als nostres obradors de barri pels forners. Sempre hi podreu trobar aquesta barra de pa i, també, aquí, al nostre obrador online.
L'ingredient principal d'aquest pa és la farina de blat neta, sense additius i molta, amb què es conserva la part més nutritiva i sana del gra i, com a resultat, tenim un pa saborós i de bon profit.
- Gluten
- Si
- Sèsam
- No
- Fruits amb closca
- No
- Llet i Lactosa
- No
- Soja
- No
- Mostassa
- No
- Ou i derivats
- No
- Peix i derivats
- No
També et podria agradar